Kassu™ istutussuunnitelmat

KASSU™ on verkkopalvelu, jonka avulla saat 

helposti, nopeasti ja edullisesti valmiin

KASviSUunnitelman pihaasi.

Juuri siinä laajuudessa, kuin sinä tarvitset ja haluat!


KASSU™ on rakennettu neljän peruspilarin varaan:

1. Toiveet ja tarpeet

2. Helppous

3. Nopeus

4. Edullisuus

Eli:

  1. Suunnitelmasi tehdään sinun toiveidesi mukaan, jos toivot helppohoitoista luonnonpihaa, sellaisen myös suunnitelman avulla saat! Suunnitelman dokumentit voit myös valita tarpeidesi mukaan, pelkästä ostoslistasta aina tarkkoihin piirroksiin ja hoito-ohjeisiin asti.
  2. Tilaaminen onnistuu helposti suoraan verkosta silloin, kun sinulle parhaiten sopii.
  3. KASSU™ perustuu sinun toiveisiisi sekä piirroksiin ja valokuviin, eli aikaa vieviä “pihakatselmuksia” ei tarvita. Parhaimmillaan saat suunnitelman parissa päivässä!
  4. Kaikesta em. johtuen, KASSU™ on myös todella edullinen verrattuna laajaan pihasuunnitelmaan! Tiedät tarkan hinnan jo tilatessasi, joten mitään yllätyslaskuja ei tarvitse pelätä.

 

Vaihtoehtoja on kolme:

1. KASSU™ Piha – kun tarpeesi koskee koko pihan tai sen osan istutuksia. Samaan tilaukseen voit liittää useampia erillisiä istutusalueita.

2. KASSU™ Penkki – kun tarvitset kasvisuunnitelmaa yhteen istutukseen. Se voi olla mikä tahansa rajattu alue, esim. perennapenkki, laajempi istutusalue, hyötytarhan rajattu istutus tai raja-aita.

3. KASSU™ Parveke – kun kaipaat kasvisuunnitelmaan parvekkeelle tai terassille. Suunnitelmaan tulee vain ruukkuistutuksia, jotka voivat olla toiveidesi mukaan yksivuotisia tai monivuotisia, kukkia tai puita, koriste- tai hyötykasveja.

 

KASSU™n hintaan vaikuttavat suunniteltavan alueen pinta-ala sekä toivomasi suunnitelmadokumentit. Voit siis itse vaikuttaa hintaan ja vaikka kokeilla eri vaihtoehtoja ennen tilaamista!

Tilaus ja sen maksu tapahtuvat verkkokaupassa helposti ja nopeasti. Tilauksen jälkeen sinun tulee vielä vastata verkossa täytettävällä lomakkeella suunnitelmaa koskeviin kysymyksiin. Voit myös halutessasi liittää lomakkeeseen kuvia/piirroksia.

Kun sekä tilaus että täyttämäsi lomake ovat saapuneet meille, aloitamme suunnittelun toiveidesi perusteella. Valmiin suunnitelman saat sähköpostiisi sen laajuudesta riippuen parissa päivässä tai viimeistään kuukauden sisällä.

Sinulla on sen jälkeen vielä 2 viikkoa aikaa tehdä muutostoiveita suunnitelmaan. Kaikki muutokset sisältyvät hintaan, kunhan sen alkuperäinen pinta-ala ja dokumenttitoiveet eivät muutu.

 

Tilaa oma KASSU™ tästä.