Jäsenyys

Kaipaatko konkreettisia ohjeita pihan hoitoon?

Koetko lehtien, kirjojen ja netin ohjeet usein ristiriitaisiksi ja hankaliksi?

Haluatko oppia luonnonmukaista ja kestävää puutarhan hoitoa?

Koetko pihastressiä ja turhautumista, kun ei aika, voimat ja taidot tahdo millään riittää?

Kaipaisitko toisinaan ihan henkilökohtaista neuvontaa pihapulmiisi?  

Kun liityt Auringontähden jäseneksi, autan sinua kädestä pitäen selättämään nämä ongelmat!

Jäsenyyden ydin on Pihakirje, joka tupsahtaa sähköpostiisi kerran viikossa ajankohtaisine puutarhavinkkeineen. Lisäksi jäsenetuja on mm.:

  • Aloittelijan pihanhoito -verkkokurssi
  • Materiaalikirjasto oppaineen ja työkirjoineen
  • kuukausittain vaihtuvat jäsenedut, jotka voivat olla alennuksia tai täysin ilmaisia tuotteita/palveluita, erikoiseriä tuotteista ja toisinaan vaikkapa ilmainen istutussuunnitelma!
  • pääsy mukaan omaan, suljettuun Facebookryhmäämme
  • puutarhurin neuvot ja ohjeet sähköpostitse tai Meseviestillä

Jäsenyys on maksuton ja mukaan voit liittyä joko liittymällä sähköpostilistallemme tästä tai jos haluat varjella sähköpostiasi ruuhkalta Facebook Messengerin kautta tästä.

Saat kaikki edut käyttöösi molemmilla tavoilla! (Pihakirjeeseen saat linkin, josta voit lukea sen selaimessa.)

Antaa lukijoiden kertoa:

heart“On ollut mukava lukea pihakirjettä. En ole tänä kesänä käyttänyt olenkaan rikkaruoho myrkkyjä kun pihakirje on avannut silmäni asian suhteen. Joka viikko olen odottanut, jotta milloin pihakirje saapuu sähköpostiin”

heart“Todella hyvä on ollut tähän asti. Suomen eri alueet huomioitu hienosti. Luonnonläheinen lähestymistapa miellyttää ja sen mukaiset vinkit ja ohjeet kiinnostavat.”

heart“Sopivan lyhyesti ja ytimekkäästi puhdasta asiaa, joka laittaa oikeasti miettimään uudelleen vanhoja käsityksiä. Jutut myös sen verran lyhyitä ja mielenkiintoisesti kerrottuja, että ne jaksaa lukea alusta loppuun. Tykkään!”

heart“Olen iloinen tällaisesta postista. Saan selkeästi ja yksinkertaisesti kerrottuja ohjeita mukavalla tavalla kerrottuna. Kiitos!”

heart“Pihakirje on kivalla tyylillä ja asiantuntemuksella kirjoitettu ja sisältää hyviä ajatuksia pihan ja puutarhan hoidosta, vaikken kaikkia ajatuksia allekirjoitakaan.”

Koska tarhurin aika on välillä kortilla, sinua auttaa Messengerissä myös ahkera apulaiseni, puutarhabotti Annuska! Hän osaa vastata yleisimpiin kysymyksiin ja auttaa sinua löytämään tietoa, jota kaipaat.

Ja jos Annuska ei osaa auttaa, hän osaa kutsua minut paikalle!