Aloittelijan tietopaketti

136,00 

Mahtava tietopaketti aloittelevalle pihanomistajalle.

Helppo ostaa myös lahjaksi!

Jaa tästä hyvät jutut kavereillekin!
 •  
 •  
 •  
 •  

Kuvaus

Oletko ensimmäisen oman pihan onnellinen omistaja? Tuntuuko, että sinulla on viherpeukalo ihan keskellä kämmentä? Uhkaako pihanlaitto muodostua ilosta ja riemusta stressin aiheuttajaksi?

 

Tämä huippupaketti tietoa ja palvelua on silloin juuri sinulle tehty!

 • Piha kuntoon verkkokurssi on todella kattava, yli 15 oppitunnin sukellus pihanhoidon perusteisiin. Kurssilla en neuvo sinua lapion oikeaoppiseen käyttöön, vaan kerron sinulle miksi asioita pihalla tehdään ja annan vaihtoehtoisia tapoja, joilla pääset juuri niihin omiin tavoitteisiisi pihallasi.
 • Oikea kasvi oikeaan paikkaan verkkokurssilla opit suunnittelemaan pihaasi helposti ja hauskasti. Kurssin käytyäsi tunnet myös erilaiset taimityypit ja osaat valita juuri sinun tarpeisiisi oikean taimen myymälästä. Kurssiin sisältyy myös bonusosio vanhan puutarhan kunnostamiseen sen erityispiirteet huomioiden.
 • Istutuksen suunnittelu työkirja auttaa sinua suunnittelemaan omat toiveesi ja tarpeesi täyttävän istutuksen askel askeleelta.
 • Puutarha valmistautuu talveen tarkistuslistan avulla varmistat, että kaikki on pihassasi valmista talven tulla!
 • Kasvupaikan analysointi taulukko auttaa sinua kirjaamaan talteen pihasi eri osien kasvuolot. Tämä on tuikitärkeää tietoa, kun hankit pihaasi uusia kasveja tai etsit syitä olemassa olevien istutusten kasvuongelmiin.
 • Pakettiin sisältyy vielä KASSU kasvisuunnitelma, jonka voit tilata haluamaasi kohteeseen! (Sisältää ostoslistan alle 10 neliön istutukseen. Voit myös käyttää summan (45 €) isompaan suunnitelmaan, jolloin sen hinta alenee ko. summalla.)

 

Kaikki tämä sinulle nyt huippuedulliseen pakettihintaan:

 1. Piha kuntoon verkkokurssi (arvo 95 €)
 2. Oikea kasvi oikeaan paikkaan verkkokurssi (arvo 29 €)
 3. Istutuksen suunnittelu työkirja (arvo 5 €)
 4. Puutarha valmistautuu talveen tarkistuslista (arvo 5 €)
 5. Kasvupaikan analysointi taulukko (arvo 2,50 €)
 6. KASSU kasvisuunnitelma (arvo 45,00 €)

Paketin arvo yhteensä huimat 181,50 euroa!

 

Verkkokurssit on toteutettu Auringontähden omalla Iloinen Puutarha -sivustolla, jossa voit huoletta ja turvallisesti opiskella. Tietosi eivät karkaa kenenkään muun käyttöön, etkä joudu ohittelemaan näyttöön tupsahtelevia mainoksia.

Opiskella voit missä ja milloin haluat, vaikka aurinkorannalla etelänlomalla tai työmatkoilla bussissa! Tarvitset vain netin ja laitteen, jolla sitä käytät (kännykkä, tabletti, tietokone).

E-kirjat ja oppaat ovat PDF-tiedostoja, jotka voit ladata heti oston jälkeen itsellesi talteen.

 

Kurssipaketti on helppo ostaa myös lahjaksi!

Lähetä vain kurssitunnukset (tai Infokortti) sekä saamasi linkit (tai lataamasi PDF-tiedostot) sähköpostitse lahjan saajalle.

Muistathan kuitenkin, että pakettiin sisältyy vain yhden henkilön oikeus kurssille kirjautumiseen ja kirjojen lataukseen!

 

 

Ohje:

Saat latauslinkit kurssien Infokortteihin välittömästi tilauksen jälkeen (linkki löytyy heti maksun jälkeen selaimeen aukeavalta “Tilaus vastaanotettu” sivulta ja rekisteröityneet löytävät sen myös verkkokaupan Oma tili-välilehdeltä myöhemmin).

Saat linkit myös suoraan sähköpostiisi (löytyy Kiitos tilauksesta -viestistä). Samasta viestistä löydät koodin, jolla pääset rekisteröitymään kurssille Iloinen Puutarha -sivustolla.

Infokortista löytyy selkeät ohjeet rekisteröitymiseen sekä kursseille kirjautumiseen tarvittava koodi. E-kirjoihin saat heti maksun jälkeen latauslinkin, josta voit ladata ne itsellesi talteen.

Pääset aloittamaan opiskelut halutessasi samantien tai myöhemmin. Kaikki materiaalit ovat käytettävissäsi niin pitkään kuin haluat!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Aloittelijan tietopaketti”