BioBokashi K – huussirouhe

BioBokashi K – huussirouhe

12,00 

Vain 2 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

tuotetunnus (SKU) em12 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

Bio Bokashi K- rouhe käsittelee tehokkaasti rasvaa ja selluloosaa. Siksi se sopii erityisen hyvin mm. kompostikäymälöihin.

Käyttö:

Ripottele 20-50 grammaa bokashirouhe K:ta kompostikäymäälään normaalin, valmistajan suositteleman kuivikkeen lisäksi. Jos käytät lisäksi EM-aktivoitua biohiiltä ja eoBas basalttikivijauhetta, poistat vielä paremmin ammoniakin hajua.

Voit käyttää K:ta myös viemärikaivoon tai rasvaerottajaan tukkeutumisen estämiseksi.

Bio Bokashi K sisältää vehnänleseitä sekä spelttiakanoita, joita on fermentoitu sekä samalla EM:llä kuin normaalia bokashirouhetta että huolellisesti valittuuilla erityisesti rasvaa ja selluloosaa hajottavilla bakteereilla. Yhdessä nämä pystyvät tehokkaasti hajottamaan rasvan ja selluloosan.

Voit käyttää myös Bio Bokashi K:ta normaalin bokashirouheen sijaan, jos bokashiämpärissäsi on suurempia määriä rasvoja tai paperia.

Lisätietoja löydät tästä.

Täysin kuiva rouhe, joka säilyy hyvin. Säilytä se valolta suojattuna ja viileässä (ei alle 6 astetta) paikassa, suljetussa pussissaan. Pussin parasta ennen päiväys on 20.2.2019, mutta oikein säilytettynä se toimii mainiosti sen jälkeenkin.

Pussissa on 600 grammaa rouhetta.

Valmistaja Multikraft, Itävalta

Maahantuoja Viidakkotohtori

Lisätiedot

Paino 1 kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “BioBokashi K – huussirouhe”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *