BioBokashi K – huussirouhe
Ale!

BioBokashi K – huussirouhe

12,00  10,00 

Vain 1 varastossa

Tuotetunnus (SKU): em12 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

HUOM! Parasta ennen päiväys 20.2.2019. Tuote on edelleen ihan käyttökelpoinen, säilytetty asianmukaisesti. Meillä on omassa käytössä saman päiväyksen pussi (avattu jo syksyllä) ja se toimii edelleen ihan kuten pitääkin.

Bio Bokashi K- rouhe käsittelee tehokkaasti rasvaa ja selluloosaa. Siksi se sopii erityisen hyvin mm. kompostikäymälöihin.

Käyttö:

Ripottele 20-50 grammaa bokashirouhe K:ta kompostikäymäälään normaalin, valmistajan suositteleman kuivikkeen lisäksi. Jos käytät lisäksi EM-aktivoitua biohiiltä ja eoBas basalttikivijauhetta, poistat vielä paremmin ammoniakin hajua.

Voit käyttää K:ta myös viemärikaivoon tai rasvaerottajaan tukkeutumisen estämiseksi.

Bio Bokashi K sisältää vehnänleseitä sekä spelttiakanoita, joita on fermentoitu sekä samalla EM:llä kuin normaalia bokashirouhetta että huolellisesti valittuuilla erityisesti rasvaa ja selluloosaa hajottavilla bakteereilla. Yhdessä nämä pystyvät tehokkaasti hajottamaan rasvan ja selluloosan.

Voit käyttää myös Bio Bokashi K:ta normaalin bokashirouheen sijaan, jos bokashiämpärissäsi on suurempia määriä rasvoja tai paperia.

Lisätietoja löydät tästä.

Täysin kuiva rouhe, joka säilyy hyvin. Säilytä se valolta suojattuna ja viileässä (ei alle 6 astetta) paikassa, suljetussa pussissaan. Pussin parasta ennen päiväys on 20.2.2019, mutta oikein säilytettynä se toimii mainiosti sen jälkeenkin.

Pussissa on 600 grammaa rouhetta.

Valmistaja Multikraft, Itävalta

Maahantuoja Viidakkotohtori

Lisätiedot

Paino 1 kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “BioBokashi K – huussirouhe”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *