Hyötyviljelijän tietopaketti

89,00 

Hyötyviljelystä kiinnostuneen mahtava tietopaketti, jonka avulla hauska ja hyödyllinen ruoankasvattamisen harrastus on todella helppoa aloittaa.

Voit ostaa paketin helposti myös lahjaksi!

Jaa tästä hyvät jutut kavereillekin!
 •  
 •  
 •  
 •  

Kuvaus

 

Kiinnostaako sinua hyötyviljely omalla pihalla, palstalla tai parvekkeella? Harkitsetko kasvihuoneen hankintaa? Haaveiletko yrttitarhasta?

 

Tämä mahtava tietopaketti auttaa sinut sujuvasti alkuun!

 • Ruokalaari omalla pihalla verkkokurssilla käymme läpi kaikki erilaiset tavat kasvattaa syötävää perinteisestä kasvimaasta aina villivihannesten hyödyntämiseen asti.
 • Kasvihuoneviljelyn perusteisiin tutustutaan Kasvihuoneviljelyn ABC verkkokurssilla. Saat kurssilta ohjeet ja vinkit sekä sinun tarpeisiisi sopivan kasvihuoneen valintaan että yleisimpien kasvihuonekasvien kasvatukseen.
 • Makua ja elinvoimaa yrteistä e-kirjoissa käydään perusteellisesti läpi yrttien kasvatuksen, sadonkorjuun ja käytön kiemurat. Toisessa osassa mukana myös monta makoisaa ja hyödyllistä reseptiä!
 • Taimien esikasvatus kotioloissa e-oppaassa käymme läpi taimikasvatuksen perusjutut ja saat myös vinkkejä yleisimpien ongelmien syistä ja ennaltaehkäisemisestä.
 • Kylvöpäiväkirjan avulla pidät helposti kirjaa kylvöjen aikatauluista, mikä helpottaa esikasvatustyötä jatkossa huomattavasti.

 

Saat kaiken tämän nyt edulliseen pakettihintaan:

 1. Ruokalaari omalla pihalla (arvo 65,00 €)
 2. Kasvihuoneviljelyn ABC (arvo 19,90 €)
 3. Makua ja elinvoimaa yrteistä osat 1 (arvo 13,00 €)
 4. Makua ja elinvoimaa yrteistä osa 2  (arvo 13,00 €)
 5. Taimien viljely kotioloissa e-opas (arvo 5,00 €)
 6. Kylvöpäiväkirja taulukko (arvo 5,00€)

 

Paketin arvo 120,90 €!

 

Verkkokurssit on toteutettu Auringontähden omalla Iloinen Puutarha -sivustolla, jossa voit huoletta ja turvallisesti opiskella. Tietosi eivät karkaa kenenkään muun käyttöön, etkä joudu ohittelemaan näyttöön tupsahtelevia mainoksia.

Opiskella voit missä ja milloin haluat, vaikka aurinkorannalla etelänlomalla tai työmatkoilla bussissa! Tarvitset vain netin ja laitteen, jolla sitä käytät (kännykkä, tabletti, tietokone).

E-kirjat ja oppaat ovat PDF-tiedostoja, jotka voit ladata heti oston jälkeen itsellesi talteen.

 

Kurssipaketti on helppo ostaa myös lahjaksi!

Lähetä vain kurssitunnukset (tai Infokortti) sekä saamasi linkit (tai lataamasi PDF-tiedostot) sähköpostitse lahjan saajalle.

Muistathan kuitenkin, että pakettiin sisältyy vain yhden henkilön oikeus kurssille kirjautumiseen ja kirjojen lataukseen!

 

 

Ohje:

Saat latauslinkit kurssien Infokortteihin välittömästi tilauksen jälkeen (linkki löytyy heti maksun jälkeen selaimeen aukeavalta “Tilaus vastaanotettu” sivulta ja rekisteröityneet löytävät sen myös verkkokaupan Oma tili-välilehdeltä myöhemmin).

Saat linkit myös suoraan sähköpostiisi (löytyy Kiitos tilauksesta -viestistä). Samasta viestistä löydät koodin, jolla pääset rekisteröitymään kurssille Iloinen Puutarha -sivustolla.

Infokortista löytyy selkeät ohjeet rekisteröitymiseen sekä kursseille kirjautumiseen tarvittava koodi. E-kirjoihin saat heti maksun jälkeen latauslinkin, josta voit ladata ne itsellesi talteen.

Pääset aloittamaan opiskelut halutessasi samantien tai myöhemmin. Kaikki materiaalit ovat käytettävissäsi niin pitkään kuin haluat!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Hyötyviljelijän tietopaketti”