Kasvihuone Nuoli 3m

4.00 viidestä
(1 tuotearvio)

901,00 2 836,00 

LOPPUUNMYYTY!

Poista
Tuotetunnus (SKU): 1904-1-1 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,
Jaa tästä hyvät jutut kavereillekin!

Kuvaus

Kasvihuone pidentää kasvukautta merkittävästi ja mahdollistaa aivan uudenlaisen pihasta nauttimisen! Voit aloittaa pihatouhut jo paljon aiemmin keväällä ja jatkaa pidemmälle syksyyn. Kesälläkään et ole säiden armoilla.

 

Nuoli kasvihuone kestää pohjoisimmankin Suomen lumitaakat!

Nuoli-kasvihuoneissa voit valita kennon paksuudeksi joko 4 tai 6 mm. Ohuempi sopii erinomaisesti normaaliviljelyyn, mutta 6 mm kenno on vielä tukevampi ja eristää myös lämpöä paremmin. Suosittelenkin valitsemaan sen, jos haluat lämmittää huonetta jo varhain keväällä esimerkiksi taimien esikasvatusta varten.

Näiden 3 metriä leveiden Nuoli kasvihuoneiden rungot ovat tosi kestävät, ne kestävät notkumatta ainakin 360 kg painon neliölle! Tämä tarkoittaa lähes kahden metrin pakkaslumikerrosta tai melkein metriä märkää lunta.

Runko on valmistettu galvanoidusta teräksestä ja huone kootaan ruuvien ja muttereiden avulla. Rungot valmistetaan Venäjällä (Volya). Rungolla on 2 vuoden takuu.

Katelevyt ovat polykarbonaattia ja valmistetaan Euroopassa (valmistajana mm. Lexan/Palram). Ne ovat iskunkestäviä ja luonnollisesti UV-suojattuja.

Levyt on valmiiksi oikeisiin mittoihin sahattuja toimitetaan pahvilaatikoissa. Paketissa on kaikki tarvittava kiinnitystä varten. Oikein asennettuna kennolevyillä on 10 vuoden takuu värinkestävyydelle ja valonläpäisevyydelle.

Nuoli 3m kasvihuoneen voit saada haluamassasi koossa. Perusosa on kooltaan 6 m2 (3 x 2 m), korkeutta on 2,4 m. Sen molemmissa päädyissä on ilmanvaihtoluukuilla varustetut, tiivistetyt ovet.

Jatko-osat ovat 2 metrin pituisia ja niitä voit lisätä huoneeseen tarpeesi mukaan. Kokovaihtoehdot ovat siis

 • 6 m2
 • 12 m2
 • 18 m2,
 • 24 m2
 • 30 m2
 • 36 m2

Pystytys on helppoa, sillä erillistä perustusta ei välttämättä tarvita (toki sellaisenkin voit esim. harkoista tehdä). Rungon pystyosissa on T-malliset maa-ankkurit, jotka kaivetaan maan sisään ja joiden avulla huone pysyy tukevasti paikallaan.

Paketti on täydellinen kaikkine ruuveineen ja muttereineen ja mukana on selkeät suomenkieliset kokoamisohjeet.

Lisävarusteena voit tilata tuuletusluukkuja katolle, joko automaattiavaajalla tai käsin käytettäviä, sekä kätevän hyllyn.

 

Kasvihuoneen voit tilata joko kotiinkuljetuksella tai noutona Puutarha Auringontähdeltä Ylämyllyltä.

Toimitusaika on 3 päivää – 2 viikkoa ja voit myös toivoa toimitusta tietylle viikolle. Kuljetusliike ottaa sinuun yhteyttä ennen toimitusta. Jos et voi olla vastaanottamassa lähetystä, se voidaan myös jättää neuvomaasi paikkaan pihallasi. Tästä tulee kuitenkin sopia etukäteen.

Jos valitset toimitustavaksi noudon, ilmoitamme sinulle, kun tilaamasi huone on noudettavissa. Tuotteet on pakattu niin, että ne mahtuvat hyvin normaaliin peräkärryyn.

 

HUOM! Kasvihuoneet lisävarusteineen toimitetaan suoraan varastolta Postin rahtina.

Tämän vuoksi samaan tilaukseen ei voi liittää muita Puutarha Auringontähden tuotteita. Tee muista tuotteista tarvittaessa uusi tilaus.

 

HUOM! Nämä kasvihuoneet ovat pihan kevytrakennelmia. Kun sataa lunta, lumi alkaa kasaantumaan kasvihuoneen katolle. Märkä ja raskas lumi saattavat vääntää kasvihuoneen osia tai
aiheuttaa jopa kasvihuoneen romahtamisen. Suurin osa kasvihuoneistamme on valmistajien toimesta testattu maksimilumikuormankestoltaan (tasainen paino ylhäältä päin jaettuna neliömetrille, ei sivuilta puristettuna), mutta lukemaa on kuitenkin silmävaraisesti tarkasteltuna äärimmäisen hankala arvioida, varsinkin jos lumi yhtäkkiä sateiden vuoksi muuttuu märäksi.

Valmistajilta annettu lukema ei siis vapauta asiakasta huolehtimasta omaisuudestaan talviaikaan ja on aina asiakkaan vastuulla poistaa liika lumi kasvihuoneen katolta säännöllisesti jo paljon ennen maksimirajan lähestymistä ja säästää kasvihuone vahingoittumiselta.

Takuu ei siis kata lumikuormasta tai muista äärimmäisistä sääoloista aiheutuneita vahinkoja.

Lisätiedot

Runko

Galvanoitu teräs 60×20 mm

Katemateriaali

PC-kennolevy 4mm/6mm

Lumikuormitus

Max 360 kg/m2

Laajennusmahdollisuus

Kyllä, 2 metrin jatko-osilla

Lisävarusteet

Hylly 600×230 mm, Kattoluukku, Kattoluukku automaattiavaajalla

Perusosan paino

4 mm 89kg, 6 mm 100kg

Lisäosan paino

4 mm 43kg, 6 mm 48kg

Nuoli3.0 kasvihuoneen koko

12 m2 (3×4 m), 18 m2 (3×6 m), 24 m2 (3×8 m), 30 m2 (3×10 m), 36 m2 (3×12 m), 6 m2 (3×2 m)

Kennon paksuus

4 mm, 6 mm

1 arvio tuotteelle Kasvihuone Nuoli 3m

 1. 4 viidestä

  Miku

  Kokoaminen oli järkyttävä homma, mutta nyt toista vuotta siinä kasvattaneena voin sanoa, että se on aivan ihana. Olen mielissäni siitä, etten ottanut liian pientä kasvihuonetta. Tätä mallia tätä voin myös jatkaa jos tulee tarvetta. Ikkunat (ja ovet) kummassakin päässä tekevät tehtävänsä tuuletuksen suhteen, eikä minulla ole ollut mitään ongelmaa ilmankosteuden/homehtumisen kanssa.
  Kaipaan kyllä hyllyjä, jotka olisi strong-malliin saanut, mutta se oli liian leveä meidän pihalle.

Lisää arvio