Kasvihuone Nuoli 3m

885,00 2 715,00 

Etsitkö kasvihuonetta tositarkoituksella? Sellaista, joka ei sorru ennätyslumisena talvenakaan lumen painosta, on tarpeen tullen lämmitettävissä ja jonka koon voisit itse päättää? Ja joka mielellään olisi vielä edullinenkin? Voit lopettaa etsintäsi, Nuoli kasvihuone täyttää toiveesi!

Poista
Tuotetunnus (SKU): 1904-1-1 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,
Jaa tästä hyvät jutut kavereillekin!

Kuvaus

Kasvihuone pidentää kasvukautta merkittävästi ja mahdollistaa aivan uudenlaisen pihasta nauttimisen! Voit aloittaa pihatouhut jo paljon aiemmin keväällä ja jatkaa pidemmälle syksyyn. Kesälläkään et ole säiden armoilla.

Oletko hankkimassa ensimmäistä kasvihuonettasi? Kasvihuoneviljelyn perusteet opit helposti ja nopeasti Auringontähden Kasvihuoneviljelyn ABC kurssilla! 

Ilmoittaudu mukaan kurssille tästä!

 

Nuoli kasvihuone kestää pohjoisimmankin Suomen lumitaakat!

Nuoli-kasvihuoneissa voit valita kennon paksuudeksi joko 4 tai 6 mm. Ohuempi sopii erinomaisesti normaaliviljelyyn, mutta 6 mm kenno on vielä tukevampi ja eristää myös lämpöä paremmin. Suosittelenkin valitsemaan sen, jos haluat lämmittää huonetta jo varhain keväällä esimerkiksi taimien esikasvatusta varten.

Näiden 3 metriä leveiden Nuoli kasvihuoneiden rungot ovat tosi kestävät, ne kestävät notkumatta ainakin 360 kg painon neliölle! Tämä tarkoittaa lähes kahden metrin pakkaslumikerrosta tai melkein metriä märkää lunta.

Runko on valmistettu galvanoidusta teräksestä ja huone kootaan ruuvien ja muttereiden avulla. Rungot valmistetaan Venäjällä (Volya). Rungolla on 2 vuoden takuu.

Katelevyt ovat polykarbonaattia ja valmistetaan Euroopassa (valmistajana mm. Lexan/Palram). Ne ovat iskunkestäviä ja luonnollisesti UV-suojattuja.

Levyt on valmiiksi oikeisiin mittoihin sahattuja toimitetaan pahvilaatikoissa. Paketissa on kaikki tarvittava kiinnitystä varten. Oikein asennettuna kennolevyillä on 10 vuoden takuu värinkestävyydelle ja valonläpäisevyydelle.

Nuoli 3m kasvihuoneen voit saada haluamassasi koossa. Perusosa on kooltaan 6 m2 (3 x 2 m), korkeutta on 2,4 m. Sen molemmissa päädyissä on ilmanvaihtoluukuilla varustetut, tiivistetyt ovet.

Jatko-osat ovat 2 metrin pituisia ja niitä voit lisätä huoneeseen tarpeesi mukaan. Kokovaihtoehdot ovat siis

  • 6 m2
  • 12 m2
  • 18 m2,
  • 24 m2
  • 30 m2
  • 36 m2

Pystytys on helppoa, sillä erillistä perustusta ei välttämättä tarvita (toki sellaisenkin voit esim. harkoista tehdä). Rungon pystyosissa on T-malliset maa-ankkurit, jotka kaivetaan maan sisään ja joiden avulla huone pysyy tukevasti paikallaan.

Paketti on täydellinen kaikkine ruuveineen ja muttereineen ja mukana on selkeät suomenkieliset kokoamisohjeet.

Lisävarusteena voit tilata tuuletusluukkuja katolle, joko automaattiavaajalla tai käsin käytettäviä, sekä kätevän hyllyn.

Tilaa tuuletusluukku katolle tästä.

Tilaa hylly tästä.

 

Kasvihuoneen voit tilata joko kotiinkuljetuksella tai noutona Puutarha Auringontähdeltä Ylämyllyltä.

Toimitusaika on 3 päivää – 2 viikkoa ja voit myös toivoa toimitusta tietylle viikolle. Kuljetusliike ottaa sinuun yhteyttä ennen toimitusta. Jos et voi olla vastaanottamassa lähetystä, se voidaan myös jättää neuvomaasi paikkaan pihallasi. Tästä tulee kuitenkin sopia etukäteen.

Jos valitset toimitustavaksi noudon, ilmoitamme sinulle, kun tilaamasi huone on noudettavissa. Tuotteet on pakattu niin, että ne mahtuvat hyvin normaaliin peräkärryyn.

 

HUOM! Kasvihuoneet lisävarusteineen toimitetaan suoraan varastolta Postin rahtina.

Tämän vuoksi samaan tilaukseen ei voi liittää muita Puutarha Auringontähden tuotteita. Tee muista tuotteista tarvittaessa uusi tilaus.

Lisätiedot

Runko

Galvanoitu teräs 60×20 mm

Katemateriaali

PC-kennolevy 4mm/6mm

Lumikuormitus

Max 360 kg/m2

Laajennusmahdollisuus

Kyllä, 2 metrin jatko-osilla

Lisävarusteet

Hylly 600×230 mm, Kattoluukku, Kattoluukku automaattiavaajalla

Nuoli3.0 kasvihuoneen koko

12 m2 (3×4 m), 18 m2 (3×6 m), 24 m2 (3×8 m), 30 m2 (3×10 m), 36 m2 (3×12 m), 6 m2 (3×2 m)

Kennon paksuus

4 mm, 6 mm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kasvihuone Nuoli 3m”