Omega Light

1 008,00 2 047,00 

UUTUUSTUOTE 2023!

Euroopassa suunniteltu ja valmistettu, kestävä kaarikasvihuone!

Poista
Jaa tästä hyvät jutut kavereillekin!

Kuvaus

UUTUUSTUOTE!!

Euroopassa suunniteltu ja valmistettu, kestävä kaarikasvihuone!

Kasvihuone pidentää kasvukautta merkittävästi ja mahdollistaa aivan uudenlaisen pihasta nauttimisen! Voit aloittaa pihatouhut jo paljon aiemmin keväällä ja jatkaa pidemmälle syksyyn. Kesälläkään et ole säiden armoilla.

 

Omega Light kasvihuoneessa on omilla saranoillaan toimiva kaksiosainen ovi toisessa päässä ja toisessa päässä on tuuletusluukku.

Omega Light kasvihuoneen voit saada haluamassasi koossa. Perusosa on kooltaan pienimmillään 3×2 metriä. Jatko-osat ovat 2 metrin pituisia ja niitä voit lisätä huoneeseen tarpeesi mukaan. Kokovaihtoehdot ovat siis

  • 6 m2 (3 x 2 m)
  • 12 m2 (3×4 m)
  • 18 m2 (3×4 m + 1 lisäosa)
  • 24 m2 (3×4 m + 2 lisäosaa)
  • 30 m2 (3×4 m + 3 lisäosaa)

Korkeutta huoneella on 2,1 metriä.

Kasvihuone asennetaan suoraan maaperään pakkauksen mukana tulevilla maa-ankkureilla. Maa-ankkurit kaivetaan maahan noin 35 sentin syvyyteen. Paketti on täydellinen kaikkine ruuveineen ja muttereineen ja mukana on selkeät suomenkieliset kokoamisohjeet.

Katelevyt toimitetaan kokonaisena levynä 2100 x 6000 mm rullasssa ja päätyjen palat leikataan asennettaessa asennusohjeen mukaisesti. Suurilla levyillä asennettaessa kasvihuoneeseen tulee vain vähän saumakohtia, jolloin katteesta tulee yhtenäinen ja se on vähemmän altis tuulen ja lumen aiheuttamille haitoille! Kennolevyä on hyvin helppo leikata esim. terävällä mattoveitsellä.

Kasvihuoneessa on omilla saranoillaan toimiva kaksiosainen ovi toisessa päässä. Kasvihuoneen toisessa päässä on tuuletusluukku.

Kate:

Omega Light kasvihuoneissa voit valita polykarbonaattikennon paksuudeksi joko 4 tai 6 mm. Ohuempi sopii erinomaisesti normaaliviljelyyn, mutta 6 mm kenno on vielä tukevampi ja eristää myös lämpöä paremmin. Suosittelenkin valitsemaan sen, jos haluat lämmittää huonetta jo varhain keväällä esimerkiksi taimien esikasvatusta varten.

Polykarbonaattikennolevy on kasvihuoneiden katemateriaalina suosittu ja ylivertainen. Kennolevyillä on erinomainen rakenteellinen kestävyys, vahva UV-suojaus, hyvä iskunkestävyys ja korkea valonläpäisykyky. Kennolevy on helppohoitoinen sekä lämpöä eristävä materiaali, joten kasvit selviävät tarvittaessa viileämmistäkin öistä.

Valmistajan takuu kennolevyille 10 vuotta (värinkestävyys ja valonläpäisykyky).

Runko:

Omega Lightin runko on valmistettu sinkitystä (275 g/m²) teräksestä. Omega-profiilin leveys 56 mm, teräksen paksuus vahva 1 mm. Rungon kaarien väli 100 cm. Tämä kasvihuone sisältää rungon keskiyläsivujen lisätuet jokaiselle välikaarelle.

Valmistajan takuu rungolle 5 vuotta.

 

Lisävarusteet:

Lisävarusteina voit tilata samalla mukaan tuuletusluukun katolle joko automaattiavaajalla tai ilman sekä hyllyjä.

Tilaa tästä tuuletusluukut avaajineen mukaan toimitukseen!

Tilaa tästä hyllyt Omega Light kasvihuoneeseen!

 

Toimitus:

Kasvihuoneen voit tilata joko kotiinkuljetuksella tai noutona Puutarha Auringontähdeltä Ylämyllyltä, rahti sisältyy hintaan.

Toimitusaika on 1 – 2 viikkoa. Kuljetusliike (Posti) ottaa sinuun yhteyttä ennen toimitusta. Jos et voi olla vastaanottamassa lähetystä, se voidaan myös jättää neuvomaasi paikkaan pihallasi. Tästä tulee kuitenkin sopia etukäteen.

Jos valitset toimitustavaksi noudon, ilmoitamme sinulle, kun tilaamasi huone on noudettavissa. Tuotteet on pakattu niin, että ne mahtuvat hyvin normaaliin peräkärryyn.

 

HUOM! Kasvihuoneet lisävarusteineen toimitetaan suoraan varastolta Postin rahtina.

Tämän vuoksi samaan tilaukseen ei voi liittää muita Puutarha Auringontähden tuotteita. Tee muista tuotteista tarvittaessa uusi tilaus.

 

Huomioitavaa:

Kasvihuoneet ovat pihan kevytrakennelmia. Kun sataa lunta, lumi alkaa kasaantumaan kasvihuoneen katolle. Raskas lumi saattaa vääntää kasvihuoneen osia tai aiheuttaa jopa kasvihuoneen romahtamisen. Huolehdithan siis omaisuudestasi myös talviaikaan ja poista kertyvä lumi säännöllisesti sekä kasvihuoneen katolta että sen sivuilta. Takuu ei siis kata lumikuormasta tai muista äärimmäisistä sääoloista aiheutuneita vahinkoja.

Kuvien mallihuoneiden koot saattavat vaihdella ja kuvassa oleva kasvihuone saattaa poiketa tarjotusta tai kuvat saattavat sisältää tuotteita, jotka eivät kuulu tuotteen hintaan.

Lisätiedot

Katemateriaali

PC-kennolevy 4mm/6mm

Kennon paksuus

4 mm, 6 mm

Lisävarusteet

Automaattiavaaja kattoluukkuun, Hylly 105×40 cm, Kattoluukku

Kasvihuoneen koko

12 m2 (3x4m), 18 m2 (3x6m), 24 m2 (3x8m), 30 m2 (3x10m), 6 m2 (3x2m)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Omega Light”