Kasvihuone Sigma

970,00 2 632,00 

Uutuus kasvihuone, joka on helpompi kasata ja silti kestävä!

Poista
Tuotetunnus (SKU): 5495 Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,
Jaa tästä hyvät jutut kavereillekin!

Kuvaus

Huolettaako kasvihuoneen kasaaminen osista? Et ole kuule ainut ja tämä Sigma kasvihuone on vastaus juuri tähän tarpeeseeen: kestävä huone, joka on HELPPO KASATA!

SIGMA-kasvihuoneen runko on pääosin leveää, vahvaa ja galvanoitua nelikanttiputkea 40 x 20 mm. Osat ovat suurempia ja siksi kasaamista on selkeästi vähemmän kuin muissa kaarihuoneissamme. Runko kasataan ruuveilla ja muttereilla.

Jykevä profiili takaa myös hyvän kestävyyden, Sigma kestää 130 kg/m2 lumikuormaa sekä jopa 24m/s tuulta. Rungon takuu on 2 vuotta.

Katteeksi voit valita 4 tai 6 mm kennolevyn. Levyt on valmiiksi mittoihin sahattuja, UV-suojattuja, iskunkestäviä ja niillä on oikein asennettuna 10 vuoden takuu (värinkesto ja valonläpäisykyky).

Sigman perusosan koko on 3×4 metriä ja se on jatkettavissa haluamaasi pituuteen 2 metrin jatkeilla. Korkeutta Sigmassa on 2.1 metriä.

Kuten muissakin kaarihuoneissamme, Sigman molemmissa päissä on ovet ja tuuletusluukut. Voit tilata myös lisävarusteena hyllyjä sekä kattoluukkuja halutessasi.

Tilaa hyllyt tästä.

Tilaa kattoluukut tästä.

 

Lähetyksessä on mukana selkeät, kuvalliset ja suomenkieliset asennusohjeet.

 

Valitse haluamasi kennon paksuus sekä kasvihuoneen koko.

Lisätiedot

Kennon paksuus

4 mm, 6 mm

Sigma kasvihuoneen koko

12 m2, 18 m2, 24 m2, 30 m2, 36 m2, 42 m2

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kasvihuone Sigma”