Kasvihuone Strong

864,00 2 371,00 

Oletko etsinyt kasvihuonetta tositarkoituksella? Sellaista, joka ei sorru lumitaakan alla, on tarpeen tullen lämmitettävissä ja jonka koon voisit itse päättää? Ja joka mielellään olisi vielä edullinenkin? No, voit nyt lakata etsimästä, Strong kasvihuone täyttää toiveesi! 

 

Poista
Tuotetunnus (SKU): 1904 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,
Jaa tästä hyvät jutut kavereillekin!
  •  
  •  
  •  
  •  

Kuvaus

Kasvihuone pidentää kasvukautta merkittävästi ja mahdollistaa aivan uudenlaisen pihasta nauttimisen! Voit aloittaa pihatouhut jo paljon aiemmin keväällä ja jatkaa pidemmälle syksyyn. Kesälläkään et ole säiden armoilla.

Oletko hankkimassa ensimmäistä kasvihuonettasi? Kasvihuoneviljelyn perusteet opit helposti ja nopeasti Kasvihuoneviljelyn ABC kurssilla! 

Ilmoittaudu mukaan kurssille tästä!

 

Strong kasvihuone on kestävä, monipuolinen ja edullinen vaihtoehto kaikkialle Suomeen!

Strong-kasvihuoneissa voit valita kennon paksuudeksi joko 4 tai 6 mm. Ohuempi sopii erinomaisesti normaaliviljelyyn, mutta 6 mm kenno on vielä tukevampi ja eristää myös lämpöä paremmin. Suosittelenkin valitsemaan sen, jos haluat lämmittää huonetta jo varhain keväällä esimerkiksi taimien esikasvatusta varten.

Strong huoneiden rungon kestävyys on aivan omaa luokkaansa, ne kestävät notkumatta ainakin 180 kg painon neliölle. (Vertailun vuoksi, tämä on riittävä myös omakotitalon katon kantavuudeksi.) Runko on valmistettu galvanoidusta teräksestä ja huone kootaan ruuvien ja muttereiden avulla. Rungossa on käytetty kahta eripaksuista profiilia (60×20 mm ja 44×15 mm). Rungot valmistetaan Venäjällä (Volya). Rungolla on 2 vuoden takuu.

Katelevyt ovat polykarbonaattia ja valmistetaan Euroopassa (valmistajana mm. Lexan/Palram). Ne ovat iskunkestäviä ja luonnollisesti UV-suojattuja. Levyt on valmiiksi oikeisiin mittoihin sahattuja toimitetaan pahvilaatikoissa. Paketissa on kaikki tarvittava kiinnitystä varten.Oikein asennettuna niillä on 10 vuoden takuu värinkestävyydelle ja valonläpäisevyydelle.

Strong kasvihuoneen voit saada haluamassasi koossa. Perusosa on kooltaan 12 m2 (3 x 4 m). Sen molemmissa päädyissä on ilmanvaihtoluukuilla varustetut, tiivistetyt ovet. Oven leveys on 805 mm.

Jatko-osat ovat 2 metrin pituisia ja niitä voit lisätä huoneeseen tarpeesi mukaan. Kokovaihtoehdot ovat siis

  • 12 m2 (3×4 m)
  • 18 m2 (3×6 m)
  • 24 m2 (3×8 m)
  • 30 m2 (3×10 m)
  • 36 m2 (3×12 m)
  • 42 m2 (3×14 m)

Korkeutta huoneella on 2,1 metriä. Pystytys on helppoa, sillä erillistä perustusta ei välttämättä tarvita (toki sellaisenkin voit esim. harkoista tehdä). Rungon pystyosissa on T-malliset maa-ankkurit, jotka kaivetaan maan sisään ja joiden avulla huone pysyy tukevasti paikallaan.

Paketti on täydellinen kaikkine ruuveineen ja muttereineen ja mukana on selkeät suomenkieliset kokoamisohjeet.

Lisävarusteina voit tilata samalla mukaan tuuletusluukun katolle joko automaattiavaajalla tai ilman sekä käytännöllisen hyllyn.

Tilaa tuuletusluukku katolle tästä.

Tilaa hylly tästä.

 

Kasvihuoneen voit tilata joko kotiinkuljetuksella tai noutona Puutarha Auringontähdeltä Ylämyllyltä.

Toimitusaika on 3 päivää – 2 viikkoa ja voit myös toivoa toimitusta tietylle viikolle. Kuljetusliike ottaa sinuun yhteyttä ennen toimitusta. Jos et voi olla vastaanottamassa lähetystä, se voidaan myös jättää neuvomaasi paikkaan pihallasi. Tästä tulee kuitenkin sopia etukäteen.

Jos valitset toimitustavaksi noudon, ilmoitamme sinulle, kun tilaamasi huone on noudettavissa. Tuotteet on pakattu niin, että ne mahtuvat hyvin normaaliin peräkärryyn.

 

HUOM! Kasvihuoneet lisävarusteineen toimitetaan suoraan varastolta Postin rahtina.

Tämän vuoksi samaan tilaukseen ei voi liittää muita Puutarha Auringontähden tuotteita. Tee muista tuotteista tarvittaessa uusi tilaus.

 

 

Strong kasvihuone on meillä itsellämmekin käytössä Ylämyllyllä. Esittelemme huonetta mielellämme ihan livenä, jos liikut täällä Joensuun seutuvilla :).

Lue kokemuksemme ja vinkkimme kasvihuoneen kasaamiseen tästä.

Lisätiedot

Runko

Galvanoitu teräs 60×20 / 44×15 mm

Katemateriaali

PC-kennolevy 4mm/6mm

Lumikuormitus

Max 180 kg/m2

Laajennusmahdollisuus

Kyllä, 2 metrin jatko-osilla

Strong kasvihuoneen koko

12 m2 (3×4 m), 18 m2 (3×6 m), 24 m2 (3×8 m), 30 m2 (3×10 m), 36 m2 (3×12 m), 42 m2 (3×14 m)

Kennon paksuus

4 mm, 6 mm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kasvihuone Strong”