Kasvihuone Strong

1 133,00 2 745,00 

Rajoitettu erä, varasto myydään loppuun!

Poista
Tuotetunnus (SKU): 1904 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,
Jaa tästä hyvät jutut kavereillekin!

Kuvaus

Kasvihuone pidentää kasvukautta merkittävästi ja mahdollistaa aivan uudenlaisen pihasta nauttimisen! Voit aloittaa pihatouhut jo paljon aiemmin keväällä ja jatkaa pidemmälle syksyyn. Kesälläkään et ole säiden armoilla.

Strong kasvihuone on kestävä, monipuolinen ja edullinen vaihtoehto kaikkialle Suomeen!

Strong-kasvihuoneissa voit valita kennon paksuudeksi joko 4 tai 6 mm. Ohuempi sopii erinomaisesti normaaliviljelyyn, mutta 6 mm kenno on vielä tukevampi ja eristää myös lämpöä paremmin. Suosittelenkin valitsemaan sen, jos haluat lämmittää huonetta jo varhain keväällä esimerkiksi taimien esikasvatusta varten.

HUOM! Strong kasvihuoneiden rungot on valmistettu Venäjällä ja niitä on saatavilla vain nykyisen varaston loppuun asti.

Strong huoneiden rungon kestävyys on aivan omaa luokkaansa, ne kestävät notkumatta ainakin 180 kg painon neliölle. (Vertailun vuoksi, tämä on riittävä myös omakotitalon katon kantavuudeksi.) Runko on valmistettu galvanoidusta teräksestä ja huone kootaan ruuvien ja muttereiden avulla. Rungossa on käytetty kahta eripaksuista profiilia (60×20 mm ja 44×15 mm). Rungot valmistetaan Venäjällä (Volya). Rungolla on 2 vuoden takuu.

Katelevyt ovat polykarbonaattia ja valmistetaan Euroopassa (valmistajana mm. Lexan/Palram). Ne ovat iskunkestäviä ja luonnollisesti UV-suojattuja. Levyt on valmiiksi oikeisiin mittoihin sahattuja toimitetaan pahvilaatikoissa. Paketissa on kaikki tarvittava kiinnitystä varten.Oikein asennettuna niillä on 10 vuoden takuu värinkestävyydelle ja valonläpäisevyydelle.

Strong kasvihuoneen voit saada haluamassasi koossa. Perusosa on kooltaan 12 m2 (3 x 4 m). Sen molemmissa päädyissä on ilmanvaihtoluukuilla varustetut, tiivistetyt ovet. Oven leveys on 805 mm.

Jatko-osat ovat 2 metrin pituisia ja niitä voit lisätä huoneeseen tarpeesi mukaan. Kokovaihtoehdot ovat siis

  • 12 m2 (3×4 m)
  • 18 m2 (3×6 m)
  • 24 m2 (3×8 m)
  • 30 m2 (3×10 m)
  • 36 m2 (3×12 m)
  • 42 m2 (3×14 m)

Korkeutta huoneella on 2,1 metriä. Pystytys on helppoa, sillä erillistä perustusta ei välttämättä tarvita (toki sellaisenkin voit esim. harkoista tehdä). Rungon pystyosissa on T-malliset maa-ankkurit, jotka kaivetaan maan sisään ja joiden avulla huone pysyy tukevasti paikallaan.

Paketti on täydellinen kaikkine ruuveineen ja muttereineen ja mukana on selkeät suomenkieliset kokoamisohjeet.

Lisävarusteina voit tilata samalla mukaan tuuletusluukun katolle joko automaattiavaajalla tai ilman.

Tilaa tästä tuuletusluukut avaajineen mukaan toimitukseen!

Kasvihuoneen voit tilata joko kotiinkuljetuksella tai noutona Puutarha Auringontähdeltä Ylämyllyltä.

Toimitusaika on 3 päivää – 2 viikkoa ja voit myös toivoa toimitusta tietylle viikolle. Kuljetusliike ottaa sinuun yhteyttä ennen toimitusta. Jos et voi olla vastaanottamassa lähetystä, se voidaan myös jättää neuvomaasi paikkaan pihallasi. Tästä tulee kuitenkin sopia etukäteen.

Jos valitset toimitustavaksi noudon, ilmoitamme sinulle, kun tilaamasi huone on noudettavissa. Tuotteet on pakattu niin, että ne mahtuvat hyvin normaaliin peräkärryyn.

 

HUOM! Kasvihuoneet lisävarusteineen toimitetaan suoraan varastolta Postin rahtina.

Tämän vuoksi samaan tilaukseen ei voi liittää muita Puutarha Auringontähden tuotteita. Tee muista tuotteista tarvittaessa uusi tilaus.

 

 

Strong kasvihuone on meillä itsellämmekin käytössä Ylämyllyllä. Esittelemme huonetta mielellämme ihan livenä, jos liikut täällä Joensuun seutuvilla :).

Lue kokemuksemme ja vinkkimme kasvihuoneen kasaamiseen tästä.

 

 

HUOM! Nämä kasvihuoneet ovat pihan kevytrakennelmia. Kun sataa lunta, lumi alkaa kasaantumaan kasvihuoneen katolle. Märkä ja raskas lumi saattavat vääntää kasvihuoneen osia tai
aiheuttaa jopa kasvihuoneen romahtamisen. Suurin osa kasvihuoneistamme on valmistajien toimesta testattu maksimilumikuormankestoltaan (tasainen paino ylhäältä päin jaettuna neliömetrille, ei sivuilta puristettuna), mutta lukemaa on kuitenkin silmävaraisesti tarkasteltuna äärimmäisen hankala arvioida, varsinkin jos lumi yhtäkkiä sateiden vuoksi muuttuu märäksi.

Valmistajilta annettu lukema ei siis vapauta asiakasta huolehtimasta omaisuudestaan talviaikaan ja on aina asiakkaan vastuulla poistaa liika lumi kasvihuoneen katolta säännöllisesti jo paljon ennen maksimirajan lähestymistä ja säästää kasvihuone vahingoittumiselta.

Takuu ei siis kata lumikuormasta tai muista äärimmäisistä sääoloista aiheutuneita vahinkoja.

 

 

Lisätiedot

Runko

Galvanoitu teräs 60×20 / 44×15 mm

Katemateriaali

PC-kennolevy 4mm/6mm

Lumikuormitus

Max 180 kg/m2

Laajennusmahdollisuus

Kyllä, 2 metrin jatko-osilla

Lisävarusteet

Kattoluukku, Kattoluukku automaattiavaajalla

Perusosan paino

4 mm 87kg, 6 mm 106kg

Lisäosan paino

4 mm 39kg, 6 mm 45kg

Strong kasvihuoneen koko

12 m2 (3×4 m), 18 m2 (3×6 m), 24 m2 (3×8 m), 30 m2 (3×10 m), 36 m2 (3×12 m), 42 m2 (3×14 m)

Kennon paksuus

4 mm, 6 mm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kasvihuone Strong”