Kasvihuone Tunnel

675,00 2 279,00 

Kapeaan tilaan sujuvasti mahtuva kasvihuone.

Poista
Tuotetunnus (SKU): 5481 Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,
Jaa tästä hyvät jutut kavereillekin!

Kuvaus

Tunnel on kevytrakenteinen ja pieneen tilaan sopiva, vain 2 metrin levyinen kasvihuone.

Tunnelin runko on galvanoitua terästä (profiilikoko 44×15 mm), Se toimitetaan osina, jotka liitetään toisiinsa muttereilla ja ruuveilla.

Katteeksi voit valita joko 4 tai 6 mm kennolevyn. Kennolevyt ovat valmiiksi oikeisiin mittoihin sahattuja (päädyissä asennusvara) ja ne ovat iskunkestäviä ja UV-suojattuja.

Oikein asennettuina kennolevyillä on 10 vuoden takuu (värinkestävyys ja valonläpäisykyky). Rungolla on 2 vuoden takuu.

Kasvihuoneen runko kestää jopa 240 kilon lumikuorman neliömetrille.  Tämä kasvihuone ei vaadi erillistä perustusta, pohjatyöt oman pihan maaperän mukaan. Rungon pystytolpissa on T-muotoiset maa-ankkurit, jotka kaivetaan maan sisään.

Kasvihuoneen päädyissä ovat saranoidut ovet, joissa yläosa aukeaa erikseen tuuletusta varten.

Huom! Tähän pakettiin saat meiltä nyt mukaan myös täydellisen tiivistepaketin (arvo 45 €) joka ei sisälly normaalisti tähän malliin vakiona. Tiivistepaketti sisältää oven saranapuolen leveät tiivisteet, ovilehtien tiivisteet ja päätykaarien tiivisteet. Näin oviaukon reunoille ei jää ikäviä rakoja ja päällyskate laskeutuu tiiviisti ja kauniisti runkoa vasten.

Paketti on täydellinen kaikkine ruuveineen ja muttereineen ja mukana on selkeät suomenkieliset kokoamisohjeet.

Lisävarusteina voit tilata samalla mukaan tuuletusluukun katolle joko automaattiavaajalla tai ilman sekä käytännöllisen hyllyn.

Tämän kasvihuoneen perusosa on kooltaan 2×2 metriä ja se on jatkettavissa haluamaasi pituuteen 2 metrin jatkeilla. Valitse alta haluamasi koko sekä kennokatteen paksuus.

 

HUOM! Nämä kasvihuoneet ovat pihan kevytrakennelmia. Kun sataa lunta, lumi alkaa kasaantumaan kasvihuoneen katolle. Märkä ja raskas lumi saattavat vääntää kasvihuoneen osia tai
aiheuttaa jopa kasvihuoneen romahtamisen. Suurin osa kasvihuoneistamme on valmistajien toimesta testattu maksimilumikuormankestoltaan (tasainen paino ylhäältä päin jaettuna neliömetrille, ei sivuilta puristettuna), mutta lukemaa on kuitenkin silmävaraisesti tarkasteltuna äärimmäisen hankala arvioida, varsinkin jos lumi yhtäkkiä sateiden vuoksi muuttuu märäksi.

Valmistajilta annettu lukema ei siis vapauta asiakasta huolehtimasta omaisuudestaan talviaikaan ja on aina asiakkaan vastuulla poistaa liika lumi kasvihuoneen katolta säännöllisesti jo paljon ennen maksimirajan lähestymistä ja säästää kasvihuone vahingoittumiselta.

Takuu ei siis kata lumikuormasta tai muista äärimmäisistä sääoloista aiheutuneita vahinkoja.

Lisätiedot

Runko

Galvanoitu teräs 44×15 mm

Katemateriaali

PC-kennolevy 4mm/6mm

Lumikuormitus

max 240 kg/m2

Laajennusmahdollisuus

Kyllä, 2 metrin jatko-osilla

Perusosan paino

4 mm 48 kg, 6 mm 59 kg

Lisäosan paino

4 mm 25 kg, 6 mm 31 kg

Lisävarusteet

Hylly 600×230 mm, Kattoluukku, Kattoluukku automaattiavaajalla

Tunnel kasvihuoneen koko

12 m2, 16 m2, 20 m2, 24 m2, 4 m2, 8 m2

Kennon paksuus

4 mm, 6 mm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kasvihuone Tunnel”