Kasvihuone Nuoli 2.6m

867,00 2 782,00 

LOPPUUNMYYTY!

Poista
Jaa tästä hyvät jutut kavereillekin!

Kuvaus

Loppuunmyyty!

Kasvihuone pidentää kasvukautta merkittävästi ja mahdollistaa aivan uudenlaisen pihasta nauttimisen! Voit aloittaa pihatouhut jo paljon aiemmin keväällä ja jatkaa pidemmälle syksyyn. Kesälläkään et ole säiden armoilla.

Toukokuun loppuun asti saat meiltä tilattuun kasvihuoneeseen kaupan päälle Kasvihuoneviljelyn ABC -kurssin! Saat pääsyn kurssille, kun tilauksesi on käsitelty.

 

Nuoli kasvihuone kestää pohjoisimmankin Suomen lumitaakat!

Nuoli-kasvihuoneissa voit valita kennon paksuudeksi joko 4 tai 6 mm. Ohuempi sopii erinomaisesti normaaliviljelyyn, mutta 6 mm kenno on vielä tukevampi ja eristää myös lämpöä paremmin. Suosittelenkin valitsemaan sen, jos haluat lämmittää huonetta jo varhain keväällä esimerkiksi taimien esikasvatusta varten.

Näiden 2.6 metriä leveiden Nuoli kasvihuoneiden rungon kestävyys on aivan omaa luokkaansa, ne kestävät notkumatta ainakin 450 kg painon neliölle! Tämä tarkoittaa n. kahden metrin pakkaslumikerrosta tai metriä märkää lunta.

Runko on valmistettu galvanoidusta teräksestä ja huone kootaan ruuvien ja muttereiden avulla. Rungot valmistetaan Venäjällä (Volya). Rungolla on 2 vuoden takuu.

Katelevyt ovat polykarbonaattia ja valmistetaan Euroopassa (valmistajana mm. Lexan/Palram). Ne ovat iskunkestäviä ja luonnollisesti UV-suojattuja. Levyt on valmiiksi oikeisiin mittoihin sahattuja toimitetaan pahvilaatikoissa. Paketissa on kaikki tarvittava kiinnitystä varten.Oikein asennettuna niillä on 10 vuoden takuu värinkestävyydelle ja valonläpäisevyydelle.

Nuoli 2.6 kasvihuoneen voit saada haluamassasi koossa. Perusosa on kooltaan 5,2 m2 (2,6 x 2 m), korkeutta on 2.5 m. Sen molemmissa päädyissä on ilmanvaihtoluukuilla varustetut, tiivistetyt ovet.

Jatko-osat ovat 2 metrin pituisia ja niitä voit lisätä huoneeseen tarpeesi mukaan. Kokovaihtoehdot ovat siis

  • 5,2 m2
  • 10,4 m2
  • 15,6 m2,
  • 20,8 m2
  • 26 m2
  • 31,2 m2

Pystytys on helppoa, sillä erillistä perustusta ei välttämättä tarvita (toki sellaisenkin voit esim. harkoista tehdä). Rungon pystyosissa on T-malliset maa-ankkurit, jotka kaivetaan maan sisään ja joiden avulla huone pysyy tukevasti paikallaan.

Paketti on täydellinen kaikkine ruuveineen ja muttereineen ja mukana on selkeät suomenkieliset kokoamisohjeet.

Lisävarusteena voit tilata tuuletusluukkuja katolle, joko automaattiavaajalla tai käsin käytettäviä, sekä kätevän hyllyn.

 

Kasvihuoneen voit tilata joko kotiinkuljetuksella tai noutona Puutarha Auringontähdeltä Ylämyllyltä.

Toimitusaika on 3 päivää – 2 viikkoa ja voit myös toivoa toimitusta tietylle viikolle. Kuljetusliike ottaa sinuun yhteyttä ennen toimitusta. Jos et voi olla vastaanottamassa lähetystä, se voidaan myös jättää neuvomaasi paikkaan pihallasi. Tästä tulee kuitenkin sopia etukäteen.

Jos valitset toimitustavaksi noudon, ilmoitamme sinulle, kun tilaamasi huone on noudettavissa. Tuotteet on pakattu niin, että ne mahtuvat hyvin normaaliin peräkärryyn.

 

HUOM! Kasvihuoneet lisävarusteineen toimitetaan suoraan varastolta Postin rahtina.

Tämän vuoksi samaan tilaukseen ei voi liittää muita Puutarha Auringontähden tuotteita. Tee muista tuotteista tarvittaessa uusi tilaus.

 

HUOM! Nämä kasvihuoneet ovat pihan kevytrakennelmia. Kun sataa lunta, lumi alkaa kasaantumaan kasvihuoneen katolle. Märkä ja raskas lumi saattavat vääntää kasvihuoneen osia tai
aiheuttaa jopa kasvihuoneen romahtamisen. Suurin osa kasvihuoneistamme on valmistajien toimesta testattu maksimilumikuormankestoltaan (tasainen paino ylhäältä päin jaettuna neliömetrille, ei sivuilta puristettuna), mutta lukemaa on kuitenkin silmävaraisesti tarkasteltuna äärimmäisen hankala arvioida, varsinkin jos lumi yhtäkkiä sateiden vuoksi muuttuu märäksi.

Valmistajilta annettu lukema ei siis vapauta asiakasta huolehtimasta omaisuudestaan talviaikaan ja on aina asiakkaan vastuulla poistaa liika lumi kasvihuoneen katolta säännöllisesti jo paljon ennen maksimirajan lähestymistä ja säästää kasvihuone vahingoittumiselta.

Takuu ei siis kata lumikuormasta tai muista äärimmäisistä sääoloista aiheutuneita vahinkoja.

Lisätiedot

Runko

Galvanoitu teräs 60×20 mm

Katemateriaali

PC-kennolevy 4mm/6mm

Lumikuormitus

Max 450 kg/m2

Laajennusmahdollisuus

Kyllä, 2 metrin jatko-osilla

Perusosan paino

4 mm 87 kg, 6 mm 98 kg

Lisäosan paino

4 mm 40 kg, 6 mm 45 kg

Lisävarusteet

Hylly 600×230 mm, Kattoluukku, Kattoluukku automaattiavaajalla

Nuoli2.6 kasvihuoneen koko

10 m2 (2,6×4 m), 16 m2 (2,6×6 m), 21 m2 (2,6×8 m), 26 m2 (2,6×10 m), 31 m2 (2,6×12 m), 5 m2 (2,6×2 m)

Kennon paksuus

4 mm, 6 mm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kasvihuone Nuoli 2.6m”