Luonnonmukainen piha -verkkokurssi

48,00 

Tällä kurssilla opit suunnittelemaan, rakentamaan ja hoitamaan pihaasi yhteistyössä luonnon kanssa. Ei enää loputonta taistelua rikkoja, tuholaisia, tauteja sun muita vastaan, vaan iloista ja helppoa yhteistyötä!

Tuotetunnus (SKU): ku3 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , ,
Jaa tästä hyvät jutut kavereillekin!
  •  
  •  
  •  
  •  

Kuvaus

Perinteisesti meitä usein neuvotaan pitämään luonto mahdollisimman kaukana pihasta. Jos se yrittää tunkea paikalle, tiukkoihin häätötoimiin pitää ryhtyä heti!

Saamme jatkuvasti komentoja:

Hävitä kaikki kotiloiden ja etanoiden lempiluonnonkasvit (voikukat, vuohenputket, nokkoset jne.) huolellisesti ihan pihan reunoja myöten!

Älä missään nimessä istuta pihaasi herkästi leviäviä ja kaiken valtaavia luonnonkasveja, kuten maahumalaa, vuohenputkea, kellokasveja jne.

Kitke nurmikolta huolellisesti pois voikukat, maahumalat, ratamot ja hopeahanhikit! Ne pilaavat hienon nurmikkosi hetkessä!

Jos kasveihin ilmaantuu ötököitä, käytä heti välittömästi tehokkaita torjunta-aineita! Muuten ne valtaavat kohta koko pihasi!

Ohjeita perustellaan usein sillä, että pihan hallinta on helppohoitoisuuden avain. Ja koska luonto on aina vähän hallitsematon, on parempi pitää se pihalta niin kaukana kuin suinkin mahdollista. Eikä sille missään nimessä pidä antaa valtaa siellä pihalla!

 

Paljastan sinulle salaisuuden: asia on juuri päinvastoin! Mitä lähempänä luontoa pihasi on, sitä helppohoitoisempi se on!

Kun teet yhteistyötä luonnon kanssa ikuisen vastaan tappelemisen sijaan, työsi pihalla helpottuu, ”pakkotöiden” määrä vähenee ja sinulla on enemmän aikaa juuri siihen, mitä itse pihallasi haluat tehdä! Eikös kuulosta hyvältä?!

Tällä kurssilla opit:

  1. Miksi luontoa kannattaa matkia? (Miksi taistelu luontoa vastaan on toivotonta ja miten siitä pääsee eroon.)
  2. Luonnonmukaisen pihan suunnittelu (Luonnonmukaisuus on syytä huomioida niin pihan kokonaissuunnitelmissa kuin istutuksissakin.)
  3. Luonnonmukaisen pihan rakentaminen (Mitä pitää huomioida mm. kasvivalinnoissa, kun pihaa haluaa hoitaa luonnonmukaisesti.)
  4. Luonnonmukaisen pihan hoitaminen (Miten pihaa lannoitetaan ja muuten hoidetaan luonnonmukaisesti.)
  5. Ongelmatilanteet (Luonnonmukaisia keinoja mm. tuholaisten ja rikkakasvien torjuntaan.)

Lisätietoja kurssista voit lukea täältä.

Kuten kaikissa Auringontähden kursseissa kurssilla on tietysti 100% tyytyväisyystakuu! Jos kurssi ei vastaa odotuksiasi, ilmoita siitä meille 14 vrk:n sisällä ostostasi niin saat rahasi takaisin.

Ohje:

Saat latauslinkin Infokorttiin välittömästi tilauksen jälkeen (linkki löytyy heti “Tilaus vastaanotettu” sivulta ja rekisteröityneille myös verkkokaupan Oma tili-välilehdeltä myöhemmin). Infokortista löytyy selkeät ohjeet rekisteröitymiseen. Saat linkin myös sähköpostiisi (se löytyy tilauksen maksukuitista).

Pääset aloittamaan halutessasi samantien, tai myöhemmin. Materiaalit ovat käytettävissäsi niin kauan kuin tarvitset!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Luonnonmukainen piha -verkkokurssi”