Luonnonystävän puutarha -verkkokurssi

69,00 

Tällä kurssilla opit suunnittelemaan, rakentamaan ja hoitamaan pihaasi yhteistyössä luonnon kanssa. Ei enää loputonta taistelua rikkoja, tuholaisia, tauteja sun muita vastaan, vaan iloista ja helppoa yhteistyötä!

 €
Jaa tästä hyvät jutut kavereillekin!

Kuvaus

Perinteisesti meitä usein neuvotaan pitämään luonto mahdollisimman kaukana pihasta. Jos se yrittää tunkea paikalle, tiukkoihin häätötoimiin pitää ryhtyä heti!

Saamme jatkuvasti komentoja:

Hävitä kaikki kotiloiden ja etanoiden lempiluonnonkasvit (voikukat, vuohenputket, nokkoset jne.) huolellisesti ihan pihan reunoja myöten!

Älä missään nimessä istuta pihaasi herkästi leviäviä ja kaiken valtaavia luonnonkasveja, kuten maahumalaa, vuohenputkea, kellokasveja jne.

Kitke nurmikolta huolellisesti pois voikukat, maahumalat, ratamot ja hopeahanhikit! Ne pilaavat hienon nurmikkosi hetkessä!

Jos kasveihin ilmaantuu ötököitä, käytä heti välittömästi tehokkaita torjunta-aineita! Muuten ne valtaavat kohta koko pihasi!

Ohjeita perustellaan usein sillä, että pihan hallinta on helppohoitoisuuden avain. Ja koska luonto on aina vähän hallitsematon, on parempi pitää se pihalta niin kaukana kuin suinkin mahdollista. Eikä sille missään nimessä pidä antaa valtaa siellä pihalla!

 

Paljastan sinulle salaisuuden: asia on juuri päinvastoin! Mitä lähempänä luontoa pihasi on, sitä helppohoitoisempi se on! Tee luonnosta ystäväsi ja liittolaisesi, niin hommat sujuu pihalla paljon mukavammin!

Kun teet yhteistyötä luonnon kanssa ikuisen vastaan tappelemisen sijaan, työsi pihalla helpottuu, ”pakkotöiden” määrä vähenee ja sinulla on enemmän aikaa juuri siihen, mitä itse pihallasi haluat tehdä! Eikös kuulosta hyvältä?!

KURSSIN SISÄLTÖ:

1. Millainen on luonnonystävän puutarha

 • Aloitetaan pohtimalla, mitä se luontoystävällisyys siellä puutarhassa oikeastaan tarkoittaa? Pitääkö piha jättää koskemattomaksi viidakoksi, antaa kaikkien kukkien kukkia ja tuholaisten tuhota? Onko luontoystävällisyydestä puutarhassa jotain hyötyä meille itsellemme, vai onko se vain luonnonsuojelua?
 • jakso sisältää yhden videon (13:14 min )

2. Luontoystävällisen puutarhan suunnittelu

 • Mitä on syytä huomioida jo suunnitteluvaiheessa, jos pihaa halutaan hoitaa luontoystävällisesti? Miten suunnitellaan luontoystävälliset istutukset ja mitä olisi tärkeää huomioida kasvivalinnoissa?
 • jakso sisältää kolme videoa (yht. n. 45 min)

3. Luontoystävällisen puutarhan rakentaminen ja hoito

 • Pihan tutkiminen ja kasvuolojen analysointi, istutuksen rakentaminen, pihan luontoystävälliset hoitotoimet sekä ötökkäystävällinen piha
 • jakso sisältää neljä videoa (yht. n. 1:12)

4. Ongelmien ratkaisuja

 • Vinkkejä ja käytännön neuvoja mm. rikkakasvien kitkemiseen sekä tuholaisten ja tautien torjumiseen.
 • jakso sisältää kaksi videoa (yht. n. 39:22)

Videoiden lisäksi joka jaksosta löytyy 

eli valmiiksi sinulle valikoidut linkit lisätietoihin käsittelyssä olleesta aiheesta. Auringontähden Linkkivinkit ovat tarkasti harkittuja ja itse testaamiani luotettavia sivustoja, artikkeleja, tuotteita tai palveluja, joita haluan sinulle suositella.

YHTEENSÄ YLI KAKSI TUNTIA SELKEITÄ JA KÄYTÄNNÖNLÄHEISIÄ NEUVOJA LUONNON HUOMIOIMISEEN PUUTARHASSA.

 

Lisätietoja kurssista voit lukea täältä.

 

Kuten kaikissa Auringontähden kursseissa kurssilla on tietysti 100% tyytyväisyystakuu! Jos kurssi ei vastaa odotuksiasi, ilmoita siitä meille 14 vrk:n sisällä ostostasi niin saat rahasi takaisin.

OHJEET:

Voit valita itse, haluatko rekisteröityä kurssialustalle itse vain teemmekö me sen sinulle valmiiksi.

Jos rekisteröidyt itse

 • saat rekisteröitymisohjeet ja koodin kurssille kirjautumiseen Infokortista, johon saat linkin tilausvahvistuksessa. Tiedot tulevat myös suoraan sähköpostiisi ilmoittautumsen jälkeen.
 • pääset opiskelemaan heti tilauksen jälkeen

Jos haluat että me teemme rekisteröinnin

 • saat sähköpostiisi kutsun kurssille 1-3 päivän sisällä tilauksestasi
 • luomme sinulle tarvittaessa uuden tilin Iloinen Puutarha sivustolle ja lisäämme kurssin tilillesi, sinun ei tarvitse muuta kuin kirjautua annetuilla tunnuksilla kurssisivustolle ja voit aloittaa opiskelut!

 

 

Tilaatko kurssin lahjaksi?

Valitse valikosta Tilaan kurssin “lahjaksi” vaihtoehto. Halutessasi voimme lähettää lahjan saajalle kutsun kurssille sähköpostitse toivomanasi ajankohtana. Voit myös kertoa toiveesi mahdollisesta viestistä, jonka haluat lahjan saajalle välitettävän kutsun mukana.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Luonnonystävän puutarha -verkkokurssi”