Luonnonystävän Puutarhakoulu

368,00 

Luonnonystävän Puutarhakoulussa opit tekemään luonnon kanssa yhteistyötä, minkä ansiosta et enää tee turhia töitä hiki päässä, vaan teet asioita, jotka oikeasti johtavat toivomaasi lopputulokseen!

Ei ole varastossa, eikä ihan heti ole tulossakaan.

Jaa tästä hyvät jutut kavereillekin!

Kuvaus

Luonnonystävän Puutarhakoulu

ei ole pelkkä kurssi, vaan laaja tieto- ja palvelupaketti, johon sisältyy muhkea määrä koulutusta, henkilökohtaista neuvontaa, kirjallista materiaalia sekä suunnittelua.  

Luonnonystävän Puutarhakoulussa opit tekemään luonnon kanssa yhteistyötä ja sen ansiosta et enää tee pihalla turhia töitä hiki päässä. Opit tekemään juuri niitä oikeita asioita, jotka oikeasti johtavat siihen lopputulokseen, jota juuri sinä toivot.

Kaiken ytimessä on pihan toiminnan ymmärtäminen ja sen huomioon ottaminen pihan hoitotapoja valitessa. Opit miten toimintasi pihaan vaikuttaa, jolloin osaat ihan itse valita toimintatavat, joilla pääset tavoitteisiisi. Et ole enää muiden neuvojen varassa.

Luonnonystävän Puutarhakoulutuksen sisältö

Koulutuksen materiaalien arvo on yhteensä 736,50€!

Milloin koulutus alkaa?

Luonnonystävän Puutarhakoulu aloittaa 1.4.2022, jolloin kirjaamme ennakkoilmoittautuneet sisään ja lähetämme sähköpostitse ohjeet opintojen aloittamiseen. 

 

Kauan koulutus kestää?

Suurin osa verkkomateriaaleista on käytettävissäsi huhtikuun loppuun mennessä, mutta voit edetä koulutuksessa täysin omaan tahtiisi. Halutessasi voit myös aloittaa opinnot vasta myöhemmin. Kaikki materiaalit ovat käytössäsi niin pitkään kuin tarvitset!

Tuotepaketin saat postitse toukokuun aikana ja tulevan kesän ja syksyn aikana järjestetään livekoulutuksia/kyselytunteja yms. opiskelijoiden tarpeiden ja toiveiden mukaan.

 

Missä koulutus tapahtuu?

Koulutus toteutetaan Auringontähden omalla Iloinen Puutarha -kurssisivustolla. Koulutukseen osallistuminen ei edellytä erityisiä tietokonetaitoja tai laitteita. Normaali tietokone, läppäri, tabletti tai älykännykkä riittää.

Opiskelu onnistuu täysin etänä verkossa ja materiaalit ovat käytettävissäsi missä ja milloin haluat. Ainut edellytys on toimiva nettiyhteys.

Saat myös kotiin tuotepaketin, jossa on mm. kirjallista materiaalia opintojen tueksi.

 

Miten pääsen mukaan?

Tämän vuoden osalta ilmoittautuminen on suljettu. Seuraava ilmoittauminen aukeaa näillä näkymin ensi keväänä.

 

Entä jos tulen katumapäälle?

Eipä hätää! Sinulla on 100% tyytyväisyystakuu 14 vrk:n ajan koulutuksen alkamisesta (eli siis 14.4.2022 asti). Jos et syystä taikka toisesta pidä kurssista, ilmoita siitä vain minulle ja palautan ilmoittautumismaksun sinulle täysimääräisenä takaisin. 

 

Tarkemmat tiedot koulutuksesta ja sen sisällöstä voit lukea tästä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Luonnonystävän Puutarhakoulu”