Luonnonystävän tietopaketti

76,00 

Mahtava tietopaketti pihanomistajalle, joka haluaa hoitaa pihaansa luontoa kunnioittaen, helposti ja kestävästi.

Helppo ostaa myös lahjaksi!

Jaa tästä hyvät jutut kavereillekin!
 •  
 •  
 •  
 •  

Kuvaus

Haluatko hoitaa pihaasi luontoa kunnioittaen? Lopettaa taistelun luontoa vastaan ja sen sijaan oppia tekemään sen kanssa yhteistyötä? Haluatko muokata pihasi helppohoitoisemmaksi ja paremmin tuholaisia, tauteja ja poikkeavia säitä kestäväksi?

Tämä kurssipaketti on silloin juuri sinua varten!

 • Luonnonmukainen piha verkkokurssilla neuvon sinua suunnittelemaan, rakentamaan ja hoitamaan pihaasi luontoa kunnioittavaksi ja helppohoitoiseksi.
 • Oikea kasvi oikeaan paikkaan verkkokurssilla käymme läpi pihan suunnittelua ja kasvien valintaa. Mukana myös erillinen bonusosio vanhan puutarhan kunnostamisesta ja erityispiirteistä.
 • Näin perustat niityn e-kirjassa neuvon sinua paitsi perustamaan niityn tai kedon pihallesi myös muita tapoja lisätä luonnonkasvien käyttöä puutarhassa. Luonnonkasvien suosimisella helpotat pihanhoitoasi sekä tarjoat tärkeitä ravinto- ja suojapaikkoja lukuisille hyönteisille, pölyttäjistä perhosiin.
 • Torjunta-aineita luonnosta e-oppaaseen on koottu reseptejä turvallisista ja helpoista torjunta-aineista, joita voit valmistaa oman pihan aineksista. Nämä eivät vahingoita ympäristöä, mutta auttavat sinua pihasi hoidossa ja tuholaisten kurissa pitämisessä.
 • Luonnonmukaisesti hoidetulla pihalla kasvupaikan ominaisuuksien tunteminen on kaiken a ja o. Siksi pakettiin kuuluu mukaan myös Kasvupaikan analysointilomake, jonka avulla pidät helposti kirjaa pihasi eri osien kasvuoloista.
 • Pakettiin kuuluu myös Kasvien tarvitsemat ravinteet e-opas. Selkeästä taulukosta löydät tiedot siitä, mihin kasvi tiettyä ravinnetta tarvitsee sekä millaisia oireita sen puutos tai liika-annostelu kasvissa aiheuttaa.

Saat kaiken tämän nyt edulliseen pakettihintaan:

 1. Luonnonmukainen piha verkkokurssi (arvo 48,00 €)
 2. Oikea kasvi oikeaan paikkaan verkkokurssi (arvo 29,00 €)
 3. Niityn perustaminen e-kirja (arvo 12 €)
 4. Torjunta-aineita luonnosta e-opas (arvo 5,00 €)
 5. Kasvupaikan analysointilomake (arvo 2,50 €)
 6. Kasvien tarvitsemat ravinteet e-opas (arvo 5,00 €)

 

Paketin arvo 101,50 €!

 

Verkkokurssit on toteutettu Auringontähden omalla Iloinen Puutarha -sivustolla, jossa voit huoletta ja turvallisesti opiskella. Tietosi eivät karkaa kenenkään muun käyttöön, etkä joudu ohittelemaan näyttöön tupsahtelevia mainoksia.

Opiskella voit missä ja milloin haluat, vaikka aurinkorannalla etelänlomalla tai työmatkoilla bussissa! Tarvitset vain netin ja laitteen, jolla sitä käytät (kännykkä, tabletti, tietokone).

E-kirjat ja oppaat ovat PDF-tiedostoja, jotka voit ladata heti oston jälkeen itsellesi talteen.

 

Kurssipaketti on helppo ostaa myös lahjaksi!

Lähetä vain kurssitunnukset (tai Infokortti) sekä saamasi linkit (tai lataamasi PDF-tiedostot) sähköpostitse lahjan saajalle.

Muistathan kuitenkin, että pakettiin sisältyy vain yhden henkilön oikeus kurssille kirjautumiseen ja kirjojen lataukseen!

 

 

Ohje:

Saat latauslinkit kurssien Infokortteihin välittömästi tilauksen jälkeen (linkki löytyy heti maksun jälkeen selaimeen aukeavalta “Tilaus vastaanotettu” sivulta ja rekisteröityneet löytävät sen myös verkkokaupan Oma tili-välilehdeltä myöhemmin).

Saat linkit myös suoraan sähköpostiisi (löytyy Kiitos tilauksesta -viestistä). Samasta viestistä löydät koodin, jolla pääset rekisteröitymään kurssille Iloinen Puutarha -sivustolla.

Infokortista löytyy selkeät ohjeet rekisteröitymiseen sekä kursseille kirjautumiseen tarvittava koodi. E-kirjoihin saat heti maksun jälkeen latauslinkin, josta voit ladata ne itsellesi talteen.

Pääset aloittamaan opiskelut halutessasi samantien tai myöhemmin. Kaikki materiaalit ovat käytettävissäsi niin pitkään kuin haluat!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Luonnonystävän tietopaketti”