Ale!

Mehiläisvahakääreet

4,50 7,50 

Ekologinen korvike “elmukelmuille” ja muovipusseille!

POISTUVA TUOTE!

Poista
Tuotetunnus (SKU): 1355 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,
Jaa tästä hyvät jutut kavereillekin!
  •  
  •  
  •  
  •  

Kuvaus

Mehiläisvahakääreet on valmistettu luomumehiläisvahasta ja käytetyistä puuvillakankaista. Kankaat on pesty kymmeniä, jopa satoja kertoja, joten ne ovat puhtaita kankaan käsittelyaineista.

Tehty käsityönä.

NÄIN SE TOIMII:

Mehiläisvahan sulamislämpötila on n. 65 astetta. Jo 35-40 asteen lämpötila saa sen pehmeämään muotoiltavaksi. Näiden ominaisuuksiensa ansiosta se on muotoiltavissa käsien lämmöllä ja pitää muotonsa viileässä.

Kun käärit mehiläisvahan suojattavan ruoan tai astian päälle, painele sitä muotoonsa hellästi käsin lämmittämällä. Näin se asettuu tiiviisti ruoan/astian ympärille ja pitää muotonsa. Säilytä kääritty ruoka viileässä tai korkeintaan huoneenlämmössä.

Jos ruoka tai astia on lämmin, mehiläisvaha pehmenee tai jopa sulaa nestemäiseksi! Käytä siis vain huoneenlämpöisiin tai sitä viileämpiin ruokiin.

Käytön jälkeen kääreen voi pestä haalealla (ei kuumalla!) vedellä. Tarvittaessa voit käyttää käsitiskiainetta ja harjaa puhdistamiseen. Pesun ja kuivauksen jälkeen voit säilyttää kääreet suoristettuna, viikattuna tai esim. talouspaperirullan hylsyn ympärille pyöräytettynä.

Mehiläisvahakääre kestää useita käyttöjä, huolellsella hoidolla noin vuoden ajan. Kun se ei enää toimi (eli ei säilytä muotoaan, päästää kosteuden läpi tai ei puhdistu), voit hävittää sen kompostoimalla (kannattaa pilkkoa pienmmiksi paloiksi) tai huuhdella mehiläisvahan jämät pois kuumalla vedellä ja käyttää kankaan loppuun esim. pesuriepuna. Samaan kankaaseen voidaan myös tehdä uusi mehiläisvahakäsittely.

 

Saatavilla useita kokoja ja kankaan kuoseja, valitse omasi!

 

Lisätiedot

Koko

20×20, 30×30, 40×40, halk.22 cm, halk.30 cm

Kuosi

Puna-valkoinen ruutu, Punaruutuinen, Raidallinen, Sydankuosi, Valkoinen

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Mehiläisvahakääreet”