Oikea kasvi oikeaan paikkaan verkkokurssi

29,00 

Miten suunnittelet pihan toimivaksi? Miten valitaan oikea taimityyppi? Milloin puun taimi pitää tukea? Mitä pitäisi ottaa huomioon vanhan puutarhan kuunnostuksessa? Mm. näihin kysymyksiin löydät vastauksen tältä kurssilta!

Tuotetunnus (SKU): ku1 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , ,
Jaa tästä hyvät jutut kavereillekin!
  •  
  •  
  •  
  •  

Kuvaus

Moni on varmasti kuullut ohjeen istuttaa “oikea kasvi oikeaan paikkaan”, mutta tiedätkö mitä se tarkoittaa käytännössä? Jotta voisit näin tehdä, sinun pitää tuntea sekä se pihasi kasvupaikkana että ne kasvit, joita olet sinne istuttamassa.

Ja kun olet valinnut ne oikeat kasvit oikeaan paikkaan, sinun pitää vielä istuttaakin ne oikein, jotta lopputulos olisi helppohoitoinen, kaunis ja kestävä.

Ja tämä kaikki onnistuu paremmin ja helpommin, kun olet ensin tehnyt kunnon suunnitelmat!

Näihin seikkoihin paneudumme tällä kurssilla!

Oikea kasvi oikeaan paikkaan -verkkokurssin sisältö:

  1. Pihan suunnittelu helpoin ja hauskoin konstein. (Miten löydät oman tyylisi, millaisia erityispiirteitä kuuluu erilaisiin pihatyyleihin, helppoja konsteja suunnitella pihaa mm. valokuvien avulla, pihan suunnittelua suoraan maastoon)
  2. Kasvien valinta (pihan kasvuolojen analysointi, erilaiset taimityypit)
  3. Taimien istutus (perennojen, puiden ja pensaiden istutus, puiden tukeminen, istutusleikkaukset)
  4. Vanhan puutarhan suunnittelu ja kunnostaminen (millaisia erityispiirteitä on vanhassa puutarhassa, miten kunnostat perennapenkit, pensasistutukset ja puut, miten valitset uusia kasveja vanhaan sopien)

Lue lisätietoa kurssista täältä.

Kuten kaikissa Auringontähden kursseissa kurssilla on tietysti 100% tyytyväisyystakuu! Jos kurssi ei vastaa odotuksiasi, ilmoita siitä meille 14 vrk:n sisällä ostostasi niin saat rahasi takaisin.

 

Ohje:

Saat latauslinkin Infokorttiin välittömästi tilauksen jälkeen (linkki löytyy heti “Tilaus vastaanotettu” sivulta ja rekisteröityneet asiakkaat löytävät sen myös verkkokaupan Oma tili-välilehdeltä myöhemmin). Linkki tulee sinulle myös sähköpostitse (löytyy tilauksen maksukuitista).

Infokortista löytyy kurssille kirjautumiseen tarvittava koodi sekä selkeät ohjeet rekisteröitymiseen.

Pääset aloittamaan opiskelut halutessai vaikkan samantien, tai myöhemmin. Kaikki materiaalit ovat käytettävissäsi niin pitkään kuin tarvitset!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Oikea kasvi oikeaan paikkaan verkkokurssi”