Pihasuunnitelman katsastus

135,00 

Pihasuunnitelman katsastuksessa saat ammattilaisen arvion itse tekemästäsi pihasuunnitelmasta. Näin varmistat suunnitelman toimivuuden ennen toteutusta ja vältät virheet!

Luethan ohjeet tuotteen kuvauksesta ennen tilausta!

 €
Valitse tiedostot Drag File Here
Tuotetunnus (SKU): 7287 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,
Jaa tästä hyvät jutut kavereillekin!

Kuvaus

Oletko tehnyt pihastasi suunnitelman, mutta haluaisit vielä ammattilaisen arvion siitä ennen toteutusta? Se onnistuu helposti tästä!

Lähetä meille suunnitelman dokumentit (piirrokset, kuvat, tekstit, kasviluettelot) ja kerro kasvupaikasta, kuten maaperästä, valo-oloista sekä myös omista toiveistasi, hoitotavoista jne. Käymme suunnitelmasi huolellisesti läpi ja tutkimme esim. sopivatko valitsemasi kasvit suunnittelemaasi kasvupaikkaan ja täyttävätkö ne yhteen kertomasi toiveiden kanssa.

Halutessasi saat kirjallisen arvion lisäksi myös maanparannusohjeita tai istutusohjeita kasveille. Istutusohjeissa saat yleiset ohjeet sekä tarvittaessa myös kasvikohtaisia neuvoja, mikäli suunnitelman kasvien istutuksessa tai alkuhoidossa on jotain erityispiirteitä.

Ja näin se toimii:

  1. Lataa tekemäsi suunnitelmadokumentit (piirrokset, valokuvat, tekstit) yllä olevasta nappulasta (sallitut tiedostomuodot jpg, pdf ja zip, voit ladata max. 3 tiedostoa, jotka on kukin enintään 1 Mb kokoisia)
  2. Kerro tiedot kasvupaikasta (max 5000 merkkiä)
  3. Kerro lisätietoja toiveistasi, hoitotavoista yms. (max 5000 merkkiä)
  4. Kerro mitä tietoja haluat raporttiin saada
  5. Kerro lähetätkö sähköpostitse vielä lisätietoja
  6. Lisää tuote ostoskoriin, maksa kassalla haluamallasi tavalla ja lähetä.

Jos haluat lähettää yli 3 tiedostoa, esim. kuvia tai videoita, ne kannattaa lähettää jälkikäteen sähköpostilla. Voit myös lähettää linkin pilvipalveluun, jossa kuvat/videot ovat tai kuvia/videoita Whatsappilla (050 322 9291). Jos lähetät tiedot muilla keinoin, voit jättää tyhjäksi “Tiedot kasvupaikasta” sekä “Lisätietoja” kohdan.

Kun olemme saaneet kaiken materiaalin, tutustumme suunnitelmaasi huolella ja saat siitä kirjallisen arvion mahdollisine korjausehdotuksineen sekä haluamasi ohjeet sähköpostiisi. Toimitusaika 1-3 viikkoa ruuhkasta ja suunnitelmasi laajuudesta riippuen.

Tästä voit tilata koko pihan suunnitelman katsastuksen. Jos haluat arvion yksittäisestä istutussuunnitelmasta, esim. yhdestä perennapenkistä, klikkaa tästä.

 

Jos kaipaat apua suunnitteluun, niitä saat Pihan suunnittelu ja rakentaminen -verkkokurssilla!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Pihasuunnitelman katsastus”