Omasta maasta, Omavaraisen Kotipuutarhurin Käsikirja

24,00 

Haluatko kasvattaa omat vihanneksesi? Onko sinulla käytössäsi pihatontti, siirtolapuutarhapalsta tai parveke? Omasta maasta (oli se sitten maassa tai purkissa) saat taatusti puhdasta luomuruokaa, ympäristöystävällisesti.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 6374 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,
Jaa tästä hyvät jutut kavereillekin!

Kuvaus

Jo keskikokoinen puutarha on riittävä tuottamaan vuoden vihannekset nelihenkiselle perheelle. Pienellä kasvipalstalla tai parvekeistutuksillakin voi ottaa jo pitkän askeleen kohti omavaraisuutta.

Omasta maasta antaa kaikki tarvittavat perustiedot hyvästä kasvualustasta, istutuksesta, lannoituksesta, kasvimaan hoidosta, sadonkorjuusta ja vihannesten säilytyksestä. Opas neuvoo myös, miten lasketaan viljelyalan tuotto, miten torjutaan rikkakasveja, kasvitauteja ja tuholaisia myrkyttömästi tai miten rakennetaan toimiva komposti.

Kirjan sisältämä omavaraisen viljelijän vuosikalenteri auttaa ajoittamaan eri vuodenaikoina tarvittavat toimenpiteet oikein.

Bella Linde on toimittaja, jonka erityisalueita ovat viljely, puutarhanhoito ja kotitalous. Omasta maasta on hänen toinen puutarhakirjansa.

Lena Granefelt on valokuvaaja, joka on ollut toteuttamassa useita puutarhakirjoja.

Lisätiedot

Paino 0.5 kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Omasta maasta, Omavaraisen Kotipuutarhurin Käsikirja”