Piha kuntoon -verkkokurssi

95,00 

Oletko ensimmäisen oman pihan onnellinen omistaja? Onko pihasi aivan hirveä pakkotyöleiri? Kaipaisitko pihaasi muutosta, mutta et tiedä, mistä aloittaa? Tällä kurssilla käymme pihanhoidon eri osa-alueet läpi askel askeleelta, suunnittelusta talvisuojauksiin asti!

Jaa tästä hyvät jutut kavereillekin!
  •  
  •  
  •  
  •  

Kuvaus

Tunteet ensimmäisellä omalla pihalla on usein ristiriitaiset. Unelmia, haaveita ja suunnitelmia on valtavasti. Malttamattomana sitä odottaa, että pääsisi niitä toteuttamaan. Toisaalta jännittää ja jopa pelottaa.

Osaanko, onnistunko, entä jos teen jotain väärin?!

Kokemus on tietysti erinomainen koulu, mutta lukukausimaksut voivat nousta korkeiksi ja aikaakin siinä tuhrautuu usein ihan turhaan.

Olen rakentanut sinulle tämän kurssin, jotta sinun ei tarvitse ihan kaikkea oppia kantapään kautta ja pääset nauttimaan pihastasi nopeammin ja pienemmin kolhuin!

Saat kurssilta työkaluja, joiden avulla suunnittelet, tutkit ja rakennat pihaasi helposti ja huoletta. Saat erilaisia vaihtoehtoja, joista voit valita ne toimintavat, jotka omiin tavoitteisiisi ja mahdollisuuksiisi parhaiten soveltuu.

Saat myös käytännönläheisiä ja helppoja ”oikoteitä” niihin pihatöihin, jotka eivät saa sinua riemusta kiljumaan.

Tämän kurssin avulla löydät ne juuri sinulle sopivat, omat tapasi rakentaa ja hoitaa pihaasi! Kaikki ohjeet on käytännössä koeteltuja ja perustuvat luonnonmukaiseen ja kestävään puutarhanhoitoon.

 

Kurssiin sisältyy:

  • yli viisitoista video-oppituntia
  • e-kirja
  • henkilökohtaiset puutarhurin neuvontapalvelut koko kurssin ajaksi
  • loppukoe ja todistus kurssin suorittamisesta

Kaikki saatavilla verkosta, opiskeltavissa juuri siihen tahtiin kuin itse haluat.

Lue lisätietoja kurssista tästä

Kurssilla on 100% tyytyväisyystakuu. Sinulla on kaksi viikkoa aikaa kokeilla: jos kurssi ei vastaa odotuksiasi, saat rahasi takaisin!

 

Ohje:

Saat latauslinkin Infokorttiin välittömästi tilauksen jälkeen (linkki löytyy heti “Tilaus vastaanotettu” sivulta ja rekisteröityneille myös verkkokaupan Oma tili-välilehdeltä myöhemmin). Saat linkin myös sähköpostiisi (löytyy tilauksen maksukuitista.)

Infokortista löytyy selkeät ohjeet rekisteröitymiseen sekä kirjautumseen tarvittava koodi.

Pääset aloittamaan opiskelut halutessasi ihan samantien tai sitten myöhemmin. Kaikki materiaalit ovat käytettävissäsi niin pitkään kuin tarvitset!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Piha kuntoon -verkkokurssi”