Pihan suunnittelu ja rakentaminen

69,00 

UUSI KURSSI!

Tällä kurssilla sukellamme pintaa syvemmälle pihan suunnitteluun ja kasvien valintaan sekä istutukseen. Saat ohjeet niin suunnittelun tekniikkaan kuin taimien valintaan ja istutukseenkin.

 €
Jaa tästä hyvät jutut kavereillekin!

Kuvaus

Tällä upouudella Pihan suunnittelu ja rakentaminen -verkkokurssilla paneudumme pihan suunnitteluun pintaa syvemmältä. Opit kurssilla

 • jäsentämään omia tarpeitasi ja toiveitasi,
 • tuntemaan pihasi kasvuolosuhteet,
 • valitsemaan sinne sopivat kasvit sekä
 • valitsemaan, istuttamaan ja hoitamaan taimet hyvään kasvun alkuun

 

Esittelen sinulle kurssilla myös edullisen ja helppokäyttöisen suunnitteluohjelman, joka soveltuu mainiosti myös kotipuutarhurin käyttöön.

 

Kurssin sisältö:

Aluksi kartoitamme sinun toiveesi ja pihasi mahdollisuudet

 1. Pitääkö pihalla olla joku tyyli? Tarkastellaan erilaisia puutarhatyylejä sekä pohditaan, mikä voisi olla se sinulle sopiva. 
 2. Millainen kasvupaikka pihasi on? Perehdymme pihan kasvuoloihin sekä pienilmastoon.
 3. Suunnittelun erityishaasteet Käymme läpi haasteita, joita tulee esim. metsäisen pihan, vanhan puutarhan tai poikkeavan ison tai pienen puutarhan suunnittelussa.

Seuraavaksi opettelemme suunnittelun tekniikkaa

 1. Suunnitteluun valmistautuminen Saat ohjeita mm. pihan mittaamiseen sekä asemapiirroksen tekemiseen.
 2. Luonnon mallin mukainen istutus Käymme läpi dynaamisen eli luonnon mallin mukaisen istutuksen suunnittelua.
 3. Käytännön suunnittelu ja Garden Planner ohjelma Saat ohjeita piirtämisen tekniikkaan sekä myös vinkkejä miten voit tehdä suunnitelmia suoraan maastoon. Esittelen sinulle myös laatu-hintasuhteeltaan myös kotipuutarhurille mainion Garden Planner -suunnitteluohjelman.

Ja lopuksi saat ohjeet taimien valintaan, istutukseen ja alkuhoitooon

 1. Kasvien hankinta Opit erilaiset taimityypit sekä mistä taimia kannattaa hankkia
 2. Istutusalueen valmistelu ja taimien istutus Käymme läpi eri vaihtoehtoja istutusalueen muokkaamiseen, maanparannusta sekä taimien istutusta ja alkuhoitoa.
 3. Luonnon mallin mukaisen istutuksen rakentaminen Opit rakentamaan luonnollisen ja helppohoitoisen dynaamisen istutuksen.

 

Lue lisätietoa kurssista täältä.

Kuten kaikissa Auringontähden kursseissa kurssilla on tietysti 100% tyytyväisyystakuu! Jos kurssi ei vastaa odotuksiasi, ilmoita siitä meille 14 vrk:n sisällä ostostasi niin saat rahasi takaisin.

 

OHJEET:

Voit valita itse, haluatko rekisteröityä kurssialustalle itse vain teemmekö me sen sinulle valmiiksi.

Jos rekisteröidyt itse

 • saat rekisteröitymisohjeet ja koodin kurssille kirjautumiseen Infokortista, johon saat linkin tilausvahvistuksessa. Tiedot tulevat myös suoraan sähköpostiisi ilmoittautumsen jälkeen.
 • pääset opiskelemaan heti tilauksen jälkeen

Jos haluat että me teemme rekisteröinnin

 • saat sähköpostiisi kutsun kurssille 1-3 päivän sisällä tilauksestasi
 • luomme sinulle tarvittaessa uuden tilin Iloinen Puutarha sivustolle ja lisäämme kurssin tilillesi, sinun ei tarvitse muuta kuin kirjautua annetuilla tunnuksilla kurssisivustolle ja voit aloittaa opiskelut!

 

 

Tilaatko kurssin lahjaksi?

Valitse valikosta Tilaan kurssin “lahjaksi” vaihtoehto. Halutessasi voimme lähettää lahjan saajalle kutsun kurssille sähköpostitse toivomanasi ajankohtana. Voit myös kertoa toiveesi mahdollisesta viestistä, jonka haluat lahjan saajalle välitettävän kutsun mukana.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Pihan suunnittelu ja rakentaminen”