Tomaatti

4,00 15,00 

Valitse neljästä lajikkeesta!

Poista
Tuotetunnus (SKU): 2460 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,
Jaa tästä hyvät jutut kavereillekin!
  •  
  •  
  •  
  •  

Kuvaus

Tomaatit ovat klassisia kausihuoneen kasvatteja, eikä syyttä! Ne tuottavat satoa lähes takuuvarmasti ja ovat helppohoitoisia. Monia tomaattilajikkeita voit hyvin kasvattaa myös avomaalla, lämpimällä seinustalla.

Tarjolla on tänä vuonna:

Tanskanvienti: satovarma perustomaatti, jonka hedelmät ovat kiinteitä, keskikokoisia ja kauniin pyöreitä. Runkotomaatti, mutta voidaan kasvattaa myös pensasmaisena. Sopii sekä kasvihuone- että avomaaviljelyyn

Gardener’s delight: kirsikkatomaatti. Pienet, kirkkaanpunaiset hedelmät kasvavat tertuissa. Todella makea, oikein napostelutomaatti! Reheväkasvuinen runkotomaatti, joka vaatii hyvän tuen ja varkaiden poiston.

Red Alert: Vanha lajike, joka on otettu uudelleen viljelyyn. Pensastomaatti, eli sopii hyvin myös ruukkuviljelyyn. Ei tarvitse varkaiden poistoa (istutettu valmiiksi isoon, 7,5 litran ruukkuun)

Golden Sunrise: Keltaiset, keskikokoiset hedelmät. Runkotomaatti, joka vaatii tuennan. Sopii parhaiten kasvihuoneviljelyyn.

HUOM! Suosittelemme yksivuotisille vihanneksien taimille vain noutoa toimitustapana. Voit toki tilata niitä myös toimitettuna, mutta emme voi taata herkkien taimien perille pääsyä ehjänä.

Lisätiedot

Paino 1 kg
Lajike

Gardener's delight, Golden sunrise, Red Alert, Tanskanvienti

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Tomaatti”