Tuuletusluukku Strong kasvihuoneeseen

37,00 74,00 

Tuuletus on kasvihuoneen hoidossa tuikitärkeää! Tästä voit tilata Strong kasvihuoneeseesi kattoluukun automaattiavaajalla tai ilman.

Poista
Jaa tästä hyvät jutut kavereillekin!
  •  
  •  
  •  
  •  

Kuvaus

Tuuletus on kasvihuoneviljelyn tärkeimpiä asioita! Sillä paitsi säädellään lämpötilaa myös vähennetään kosteutta. Tämä ehkäisee kasvihuoneen tiheissä kasvustoissa muuten herkästi leviäviä sienitauteja.

Katolle asennettu tuuletusluukku poistaa lämpöä tehokkaammin kuin päädyissä olevat ovet ja niissä olevat luukut. Kattoluukku on erittäin suositeltava lisävaruste etenkin isompiin huoneisiin.

 

Tästä voit tilata tuuletusluukkuja Strong kasvihuoneen katolle kasvihuonetilauksen yhteydessä. (Jos haluat tilata luukkuja erikseen, ota yhteyttä [email protected])

Valitse, haluatko luukut automaattiavaajalla (suosittelen lämpimästi) vai käsin käytettävänä.

Paketti sisältää kattoikkunan (osina, mukana tarvittavat ruuvit ja mutterit) ja halutessasi siihen sopivan automaattiavaajan.

Automaattiavaaja aukaisee ja sulkee kasvihuoneen kattoikkunan automaattisesti ilman sähköä tai paristoja. Tapahtuma perustuu sylinterin sisältämän aineen lämpölaajenemiseen. Maksimaalinen ikkunan avautuminen 45 cm. Nostokyky 7 kg.

 

Automaattiavaajan hoito:

Voitele automaattiavaajan liikkuvat osat öljyllä asennuksen jälkeen joka kevät ja pari kertaa kesässä. Sylinterin kierteet tulee voidella rasvalla tai vaseliinilla.

Irroita sylinteri talveksi ja säilytä se kuivassa paikassa.

Lisätiedot

Kattoluukut

Automaattiavaajalla, Käsin käytettävä

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Tuuletusluukku Strong kasvihuoneeseen”