Tuuletusluukku kasvihuoneeseen

40,00 

Tuuletus on kasvihuoneen hoidossa tuikitärkeää! Tästä voit tilata kasvihuoneeseesi kattoluukun automaattiavaajalla tai ilman.

 €
Jaa tästä hyvät jutut kavereillekin!

Kuvaus

Tuuletus on kasvihuoneviljelyn tärkeimpiä asioita! Sillä paitsi säädellään lämpötilaa myös vähennetään kosteutta. Tämä ehkäisee kasvihuoneen tiheissä kasvustoissa muuten herkästi leviäviä sienitauteja.

Katolle asennettu tuuletusluukku poistaa lämpöä tehokkaammin kuin päädyissä olevat ovet ja niissä olevat luukut. Kattoluukku on erittäin suositeltava lisävaruste etenkin isompiin huoneisiin.

Valitse, haluatko luukut automaattiavaajalla (suosittelen lämpimästi) vai käsin käytettävänä. Ilmoita myös, kumpaan kasvihuoneeseen luukkua olet tilaamassa (malleissa on pieniä eroja).

Paketti sisältää kattoikkunan (osina, mukana tarvittavat ruuvit ja mutterit) ja halutessasi siihen sopivan automaattiavaajan.

Automaattiavaaja aukaisee ja sulkee kasvihuoneen kattoikkunan automaattisesti ilman sähköä tai paristoja. Tapahtuma perustuu sylinterin sisältämän aineen lämpölaajenemiseen. Maksimaalinen ikkunan avautuminen 45 cm. Nostokyky 7 kg.

 

Automaattiavaajan hoito:

Voitele automaattiavaajan liikkuvat osat öljyllä asennuksen jälkeen joka kevät ja pari kertaa kesässä. Sylinterin kierteet tulee voidella rasvalla tai vaseliinilla.

Irroita sylinteri talveksi ja säilytä se kuivassa paikassa.

 

HUOM! Jos tilaat tuotteen kasvihuonetilauksen yhteydessä, ei erillisiä toimitukuluja veloiteta (toimitus Postirahtina). Erikseen tilattuna toim.kulut 10 €/lähetys.

Lisätiedot

Kattoluukut

Automaattiavaajalla, Käsin käytettävä

Kasvihuoneen malli

Sigma, Tunnel, Nuoli, Strong

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Tuuletusluukku kasvihuoneeseen”