Työleiristä Unelmien Puutarhaan™

Työleiristä Unelmien Puutarhaan™

Miltä tuntuisi, jos sinulla menisi pihasi perusylläpitoon vain neljännes siitä ajasta, mitä käytät siihen nykyisin?

Kuvaus

“Jos haluat olla onnellinen päivän, juo itsesi humalaan.

Jos haluat olla onnellinen vuoden, mene naimisiin.

Jos haluat olla onnellinen loppu elämäsi, perusta puutarha”

Tästä kiinalaisesta sananlaskusta on monta versiota, mutta yksi niissä aina on ja pysyy: puutarha luo onnellisuutta. Ja näinhän se on, tai ainakin pitäisi olla.

Ikävä kyllä, kuten useimmat pihanomistajat tietävät, puutarha voi myös tuoda elämään ahdistusta, riittämättömyyden tunteita, stressiä ja epäonnistumisen pelkoa.

 

Näin sen ei kuitenkaan tarvitse olla! 

Kun ymmärrät miten pihasi toimii, pystyt vaikuttamaan työmäärään ja saavutat tavoitteesi varmemmin. Et tee turhaa työtä ja aikasi riittää paremmin juuri siihen, mitä itse tykkäät pihallasi tehdä.

Jos sinä kaipaat pihaltasi jotain muuta kuin mitä se nyt sinulle tarjoaa, Työleiristä Unelmien Puutarhaan™ kurssi on tehty sinulle! 

 

Kurssille ilmoittautuminen avataan vain kerran vuodessa rajatuksi ajaksi. Seuraava ilmoittautuminen aukeaa 25.2.2019 ja loppuu jo 17.3.2019

Kurssi käynnistyy 1.4.2019

Ilmoittaudu tästä jonotuslistalle ja saat tiedon ilmoittautumisen alkamisesta suoraan sähköpostiisi ihan ensimmäisenä. Nopeimmille on tarjolla mukaan pääsy edulliseen ennakkohintaan!

Jonoon ilmoittautuminen ei sido sinua yhtään mihinkään ja odotellessasi voit lukea 15+1 vinkkiä helpompaan pihanhoitoon -oppaasta niksejä pihanhoidon helpottamiseen.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Työleiristä Unelmien Puutarhaan™”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *