Maksutavat

Jaa tästä hyvät jutut kavereillekin!

Maksutapoina Auringontähden verkkokaupassa on

  • Käteinen (noudot)
  • Ennakkolasku (lasku toimitetaan sähköpostitse, tuotteet lähetetään vasta, kun maksusuoritus näkyy tilillämme)
  • Klarna Checkout (mm. korttimaksut ja verkkopankkimaksut sekä halutessasi myös osamaksu ja “maksa myöhemmin”. Katso tarkempia tietoja Klarnasta tästä.)

Käytettävissäsi olevat maksutavat vaihtelevat hieman tuotteiden laadun ja tilausajankohdan mukaan.

Esim. taimitilauksissa kasvukauden ulkopuolella on käytettävissä ainoastaan ennakkolasku. Tämä siksi, että taimet talvehtivat avomaalla, emmekä voi olla varma niiden saatavuudesta keväällä. Homma sujuu sujuvammin molemmin puolin, kun maksu tapahtuu vasta toimituksen varmistumisen jälkeen.

 

Ennakkolaskun lähetämme sinulle sähköpostitse, kun tilaamasi tuotteet ovat toimitettavissa. Sillä on maksuaikaa 7 vrk, minkä ajan pidämme tuotteet sinulle varattuna.

Jos haluat pidentää ennakkolaskun maksuaikaa tai siirtää toimitusajankohtaa, ole yhteydessä Auringontähteen.

Ennakkolaskulla maksettaessa tuotteet laitetaan matkaan seuraavana mahdollisena toimituspäivänä sen jälkeen, kun maksusuoritus näkyy tilillämme.

Jälkitoimitukset:

Jos tilauksesi sisältää jälkitoimitettavia tuotteita, olemme sinuun yhteydessä ja sovimme toimitusajankohdasta tapauskohtaisesti. Jos haluat toimituksen kahdessa erässä, laitamme sinulle laskun jälkimmäisen lähetyksen toimitusmaksusta siinä vaiheessa, kun tuotteet ovat valmiita toimitettavaksi.