BioBokashi rouhe (kuiva)

14,50 24,00 

Riittoisaa ja pitkään säilyvää kuivaa bokashirouhetta.

KOTIMAINEN TUOTE

Löytyy varastosta.
Poista
Tuotetunnus (SKU): 0011 Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,
Jaa tästä hyvät jutut kavereillekin!

Kuvaus

Bokashirouhe fermentoi, eli hapattaa biojätteet hajuttomasti, nopeasti ja ekologisesti. 

Rouhe sisältää luomuspelttikuoria ja vehnänleseitä, jotka on fermentoitu tehokkailla mikro-organismeilla ja luomuruokosokerimelassilla. Mukana on myös tehokkaita maanparannusaineita sekä kivennäis- ja hivenaineita. Ei sisällä eläinperäisiä ainesosia.

 

Tohtorin kotimainen Bokashirouhe on kuivaa, joten säilymisaika on pitkä.

Annostus on 0,5-1 ruokalusikallista litraan biojätettä, eli 1 kg pussi riittää nelihenkisellä perheellä helposti ainakin puoleksi vuodeksi.

(HUOM! Märkää rouhetta pitää annostella huomattavasti enemmän, n. kilo yhteen ämpärilliseen. Kun ostat bokashirouhetta, varmista aina onko se kuivaa vai märkää, pakkaustekstit voivat olla toisinaan harhaanjohtavia!)

Bokashirouhe säilyy parhaiten suljetussa pussissaan huoneenlämmössä ja valolta suojattuna. Koska kyseessä on elävä tuote, vältä pussin avaamista turhaan ja sulje se käytön jälkeen huolellisesti.

Pussissa on parasta ennen pvm (johon on aikaa yli vuosi), mutta tuote on oikein säilytettynä täysin käyttökelpoista pitkään sen jälkeenkin. Vanhentuessaan se ei pilaannu, vaan ainoastaan teho heikkenee.

Kotimaista Tohtorin Bokashirouhetta on saatavissa 1 kg ja 2 kg paperipussissa.

Valmistaja: Viidakkotohtori, Suomi

 

HUOM! Mikrobituotteet ovat eläviä ja siksi niille pitää aina olla määriteltynä Parasta ennen päiväys. 

Tuotteet ovat kuitenkin oikein säilytettynä täysin käyttökelpoisia tämän päivän jälkeenkin. Normaalihintaisissa tuotteissa on aina Parasta ennen merkintään vähintään 1 kk. aikaa, mutta voit myös ostaa päiväystuotteita alehintaan halutessasi :).

Lisätiedot

Paino 1 kg
Koko

1 kg, 2 kg

Parasta ennen päiväys

6/24, 8/24

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “BioBokashi rouhe (kuiva)”