Puutarhan parhaaksi

32,00 

Puutarha on osa luontoa, joten puutarhanhoidosta tulee helpompaa, kun ottaa mallia luonnon omista keinoista. Ja tähän opastaa hienosti tämä kahden biologin huippukirja!

Ei ole varastossa, eikä ihan heti ole tulossakaan.

Tuotetunnus (SKU): 6352 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,
Jaa tästä hyvät jutut kavereillekin!

Kuvaus

Puutarhanhoidosta tulee helpompaa, kun ottaa mallia luonnon omista keinoista. Puutarha on osa luontoa ja toimimalla niin, että kasvit, luonto ja puutarhanhoitaja voivat hyvin, päästään kaikkien kannalta parhaaseen lopputulokseen. Puutarhanhoidossa monet ohjeet ovat muuttuneet ajan saatossa, kun tutkittua tietoa on tullut lisää ja käytössä olleiden kemikaalien ja materiaalien haitalliset vaikutukset luonnolle ovat paljastuneet.

Kasvien kanssa puuhailu ja erilaiset toimenpiteet puutarhassa eivät ole sidottuja kalenterien päivämääriin. Luonnolla on oma aikataulu. Sitä seuraamalla saat onnistumisen iloa. Kaikesta puutarhassa tapahtuvasta ei tarvitse olla huolissaan. Ilmiöt, joka ovat puutarhaharrastajan mielestä ongelmia, eivät ehkä olekaan kasveille kohtalokkaita. Sen sijaan tarpeettomat toimenpiteet voivat häiritä luonnon omaa tasapainoa pitkäksi aikaa.

Kirjasta saat uutta ja ajantasaista tietoa, miten maaperän kuntoa voi parantaa, miten puutarha valmistellaan talven tuloon ja miten kevään toimilla saat rehevän kasvun aikaan. Selkeillä ohjeilla puutarhaharrastuksen alkutaipaleellakin oleva voi kokea onnistumisen hetkiä. Ideat kasvien kasvatukseen antavat uuden näkökulman ja uusia mahdollisuuksia puutarhaharrastukseen.

Leena Luoto FM on biologi ja luoton- ja puutarha-alan yrittäjä, monille tuttu myös somesta. Hänelle luonto, kasvit ja ötökä ovat sekä työ että harrastus. Tutkijan ja biologin kokemuksesta on hyötyä myös puutarhassa.

Heikki Luoto FM on biologi ja valokuvaaja, jonka luontotuntemus on huippua. Erityisesti hänet tunnetaan erilaisten ötököiden tuntijana ja loistavana valokuvaajana, jonka opastuksia kiitellään sekä koti- että ulkomailla.

Lisätiedot

Paino 0.5 kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Puutarhan parhaaksi”