Villejä vihanneksia ja vähemmän tunnettuja marjoja

27,30 

Käytännönläheinen opus jokaiselle villivihannesten hyödyntämisestä kiinnostuneelle. Kirjassa on mukana sekä tuttuja pihakasveja että hieman vähemmän hyötykäytöstään tunnettuja ruohovartisia kasveja, marjoja sekä puita.

Vain 2 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 6358 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , ,
Jaa tästä hyvät jutut kavereillekin!

Kuvaus

“Villejä vihanneksia ja vähemmän tunnettuja marjoja” kertoo maanläheisesti luonnonvaraisista syötävistä kasveista keruusta käyttöön. Mukana ovat tutut nokkonen, voikukka ym. ja lisäksi vähemmän käytettyjä, kuten litulaukka, ohdake ja pukinparta.

Kirjassa laajennetaan myös hyödynnettävien marjojen joukkoa, esim.marjaomena, mahonia, juolukka ja pihlaja. Pisteenä i:n päällä esitellään mielenkiintoisia puita syötävine osineen,kuten lehmus, jalava ja tammi.

Kasvit esitellään hyvin kuvin ja myös näköislajeista kerrotaan, mikä helpottaa kasvien keruuta. Kirjasta löytyy myös keruuohjeiden ja käyttövinkkien lisäksi runsaasti selkeitä reseptejä kasvien käyttöön.

Saksalaissyntyinen Henriette Kress on asunut Suomessa lapsuudestaan asti ja syönyt villivihanneksia koko ikänsä. Henrieten tapa käyttää kasveja ja kertoa niistä on konstailematon ja turhia monimutkaisuuksia oikova.

Lisätiedot

Paino 0.5 kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Villejä vihanneksia ja vähemmän tunnettuja marjoja”