Makua ja elinvoimaa yrteistä – yrttien käyttö

13,00 

Kirjasarjan ensimmäisessä osassa perustettiin tarha ja opittiin viljelemään yrttejä. Tässä kakkososassa opetellaan sitten käyttämään niitä niin keittiössä kuin rohtonakin!

 €
Jaa tästä hyvät jutut kavereillekin!

Kuvaus

Kirjasarjan ensimmäisessä osassa perustettiin tarha ja opittiin viljelemään yrttejä. Tässä kakkososassa opetellaan sitten käyttämään niitä niin keittiössä kuin rohtonakin!

Kerron kirjassa yrttien historiasta ja kansanperinteestä, niiden mausteominaisuuksista sekä vaikuttavista aineista rohtokäytössä. Kirjassa käyn läpi samat 11 kasvia, jotka edellisessä osassa maahan istutettiin. Jokaiselle annan myös käyttövinkin ja lisäksi yleisohjeet mm. yrttisalvojen, -siirappien, -karamellien ja -uutteiden valmistukseen. Kirjassa on yli 20 reseptiä aina yrtti-yskänpastilleista dippikastikkeeseen! (Katso tarkempi sisällys kuvista.)

Tutustu myös kirjasarjan ensimmäiseen osaan Makua ja elinvoimaa yrteistä – Perusta yrttitarha!. Kirjat on saatavissa myös edulliseen yhteishintaan!

 

Lisätietoa kirjasta ja kirjoittajasta voit lukea täältä.

 

Tilauksen jälkeen saat välittömästi latauslinkin kirjaan. Saat latauslinkin myös sähköpostiisi.

Voit ladata kirjan tästä linkistä korkeintaan kolme (3) kertaa ja linkki on voimassa kuusi (6) kuukautta, joten muista tallentaa kirja itsellesi! Kirja on millä tahansa laitteella luettavisssa oleva PDF-tiedosto.

Tuote toimitetaan välittömästi tilauksen jälkeen, etämyynnin peruutusaikana, joten sillä ei ole palautusoikeutta. Tilaamalla tuotteen hyväksyt tämän ehdon. (Kuluttajansuojalaki 16$)

 

Ohje:

Saat latauslinkin e-kirjaan välittömästi tilauksen jälkeen (linkki löytyy heti “Tilaus vastaanotettu” sivulta ja verkkokaupan Oma tili-välilehdeltä myöhemmin). 

Pääset aloittamaan opiskelut samantien!

                                         

Tilaatko e-kirjan lahjaksi?

Valitse valikosta Tilaan e-kirjan “lahjaksi” vaihtoehto. Halutessasi voimme toimittaa latauslinkin e-kirjaan suoraan lahjan saajan sähköpostiin toivomanasi ajankohtana. Voit myös kertoa toiveesi mahdollisesta viestistä, jonka haluat lahjan saajalle välitettävän viestin mukana.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Makua ja elinvoimaa yrteistä – yrttien käyttö”