Makua ja elinvoimaa yrteistä – yrttien kasvatus

13,00 

Yrteistä saa makua ruokaan ja elinvoimaa kehoon! Tämä e-kirja opastaa kädestä pitäen, miten perustat oman yrttitarhan.

 €
Jaa tästä hyvät jutut kavereillekin!

Kuvaus

Yrttien kasvatus on helppoa ja hauskaa hyötyviljelyä! Tässä Auringontähden e-kirjassa kerron mallitarhan avulla yrttitarhan perustamisesta ja hoidosta.

Kirjassa käydään läpi yrttien kasvatusta aina paikan valinnasta sadonkorjuuseen asti. Voit perustaa kirjan ohjeilla ihan oikean yrttitarhan, tai kasvattaa yrttejä vaikka ruukuissa parvekkeella tai perennapenkin reunakasvina. Ihan makusi mukaan! Kirjan ohjeet on helposti sovellettavissa kaikenlaiseen maustekasvien kasvatukseen. Kirjassa käydään läpi 11 helppoa ja kestävää yrttiä. (Katso tarkempi sisällysluettelo kuvista.)

Tutustu myös sarjan toiseen osaan, Makua ja elinvoimaa yrteistä – yrttien käyttö. Siitä saat ohjeet yrttien käyttöön sekä keittiössä että rohtona! Kirjat on saatavissa myös edulliseen yhteishintaan!

Voit lukea lisää tietoa kirjasta ja kirjoittajasta täältä.

 

Tilauksen jälkeen saat välittömästi latauslinkin kirjaan. Saat latauslinkin myös sähköpostiisi.

Voit ladata kirjan tästä linkistä korkeintaan kolme (3) kertaa ja linkki on voimassa kuusi (6) kuukautta, joten muista tallentaa kirja itsellesi! Kirja on millä tahansa laitteella luettavisssa oleva PDF-tiedosto.

Tuote toimitetaan välittömästi tilauksen jälkeen, etämyynnin peruutusaikana, joten sillä ei ole palautusoikeutta. Tilaamalla tuotteen hyväksyt tämän ehdon. (Kuluttajansuojalaki 16$)

 

Ohje:

Saat latauslinkin e-kirjaan välittömästi tilauksen jälkeen (linkki löytyy heti “Tilaus vastaanotettu” sivulta ja verkkokaupan Oma tili-välilehdeltä myöhemmin). 

Pääset aloittamaan opiskelut samantien!

 

 

Tilaatko e-kirjan lahjaksi?

Valitse valikosta Tilaan e-kirjan “lahjaksi” vaihtoehto. Halutessasi voimme toimittaa latauslinkin e-kirjaan suoraan lahjan saajan sähköpostiin toivomanasi ajankohtana. Voit myös kertoa toiveesi mahdollisesta viestistä, jonka haluat lahjan saajalle välitettävän viestin mukana.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Makua ja elinvoimaa yrteistä – yrttien kasvatus”